Magyarország szerintetek is egy nagyon sivár, szürke, jellegtelen hely?
Együttérzek veled. Én is nagyon elvágyódtam és el is költöztem. Akkoriban a tájat is és az embereket is gáznak láttam. 15 éve külföldön élek, immár a 3. csodálatos országban és a fél világot bejártam.
Azóta benőtt a fejem lágya és Magyarországot is gyönyörűnek látom.
Az emberek viszont azóta sajnos csak rosszabbak lettek :( Ezért nem is tervezem hogy valaha visszaköltöznék.
Őszintén szólva, igyekeztem visszafogottan leírni a dolgot, mert nem akartam senkit sem megbotránkoztatni,megsérteni, de ezek szerint nem sikerült túl jól:( Szorozzátok meg még egy tízessel. :( Spanyolország az egyik szívem csücske, volt olyan, amikor annyira jól éreztem kinn magam és annnyira boldog voltam ott, hogy meg azt is elfelejtettem, hogy Magyarországról jöttem és vissza kell majd jönnöm ide. Egyszerűen kiradírozodott belőlem még az emléke is Magyarországnak. Mikor leszáll a repülő vagy meglátom a határon a magyar feliratot szinte a sírás kerülget és egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ekkora különbség lehet az országok között Európában. Sajnos nem hatott meg a Duna látványa, de örülök, hogy neked tetszik es szépnek látod! :)
Kedves Utolsó, az emberek tényleg nagyon gázok, meg az egesz közhangulat, még gondolati szinten se jusson eszedbe ide visszaköltözni!
"Kedves Utolsó, az emberek tényleg nagyon gázok, meg az egesz közhangulat, még gondolati szinten se jusson eszedbe ide visszaköltözni!"
Kedves kérdező! Mielőtt osztod az észt, nézz tükörbe. Klinikai eset vagy! Az a fajta ember, aki "gáz"! Nem szívesen élnék a környezetedben, okoska! Miért vagy ilyen tunya? A magadfajtáért imádkoznak sok országban az üresfejű emberek, alig várják hogy egy kis (kis...) ész költözzön a közelükbe. Ne másnak adj tippeket, hanem tedd meg magad: húzz el, és maradj a határ túloldalán. Nyugodj meg, nem fognak könny törlő papír zsebkendőért sorban állni a "magyarok"...
"Ne másnak adj tippeket, hanem tedd meg magad: húzz el, és maradj a határ túloldalán. Nyugodj meg, nem fognak könny törlő papír zsebkendőért sorban állni a "magyarok"..."
Tudod pont ez a gusztustalan hozzáállás ami miatt olyan sok okos és értékes ember fájó szívvel elhagyja az otthonát. Ahelyett hogy észrevennéd a szerepedet abban hogy miért érez valaki így, még jól meg is rugdosod az áldozatot nehogy tükörbe kelljen nézned.
Talán gondolkozz el azon hogy mennyi igazságtalanságot, kegyetlenséget és rosszindulatot kell valakinek honfitársaitól elszenvednie ahhoz hogy ilyeneket mondjon róluk.
Az meg pláne szép kis bizonyítvány a magyar népről meg arról ahogy viselkednek egymással az emberek Magyarországon hogy ezt nem csak egy maréknyi ember mondja hanem ez egy tömeges jelenség.
Szóval jobb lenne ha nem köpködnél arra aki elment vagy elvágyódik, hanem mélyen magadbaszállnál és elkezdenél azért tenni hogy inkább visszajöjjön.
Tudod normális emberek ilyenkor a pozitív dolgokra szokták felhívni a szenvedő embertársuk figyelmét. A legalja rúg csak bele ilyenkor a másikba.
Kedves Utolsó Válaszoló!
Ha nagyobb arányban lennének olyan emberek az országba, mint amilyen te is vagy, egy sokkal élhetőbb, normálisabb, egészségesebb, jobb hangulatú, pozitív ország lehetnénk és nem menekülne innen annyi ember. Bárcsak több ilyen ember lenne, mint te... Köszönöm :)
Utolsóelötti!
Hidd el én sem szívesen élek a környezetedbe. Bunkónak lenni, miert menő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!