Magyarország szerintetek is egy nagyon sivár, szürke, jellegtelen hely?
Én viszont egyetértek veled.
Gyerekkoromtól kezdve rengeteg helyen voltam Magyarországon (10x Balaton, Zebegény, Sopron, Hortobágy, Tisza-tó etc.), igazán semmi sem fogott meg. Persze, nem rossz helyek, se semmi több.
Egyik sem volt fogható mondjuk Prágához vagy akárhol, ahol jártam külföldön.
Nem tudom, minek nevezzem, talán a jó magyar nagyképűsködés ez, mint hogy a legszebbek a magyar nők, amin már akkor is jókat röhögtem, amikor csak Krakkóig jutottam el.
Az igazság az, hogy Mo. elég szürke, unalmas hely a legtöbb országhoz képest.
Költözz Izraelbe, szép sziklák, meleg, jellemzően nincsenek zavaró (zöld) színek a városokban, az írásjegyek sem unalmasak. Neked ott van a Kánaán, az a neked való szép vidék... Ne szenvedj itt ebben az országban, ha idegen szívű vagy.
Esetleg sürgősen keresd fel orvosod.
egyébként meg az egyik válaszolónak teljesen igaza van: "nem beszélve az emberekről".
itt is láthatod egyes válaszolókon (idegenszívűző vagy az izraeles), nemcsak a az ország sivár, unalmas, hanem az emberek 90%-a is unalmas, egyszerű, rosszindulatú.
ők persze hogy elégedettek Magyarországgal, érted, a disznó is jól érzi magát a disznóólban.
sztem a magyar emberek többsége nincs is azon a szinten, hogy ha kimegy külföldre, bármit is felfogjon abból, amit lát.
max. fetreng a tengerparton és zabál, oszt ennyi.
Kedves
# 12/19-es Hozzászóló! A magyar nagyképűséget jól illusztrálja az is, hogy egy kis bányatavacskát tengerpartnak, egy tavat tengernek, kis dombocskákat hegyeknek nevezünk. A Gellért-hegy is hegy és mondjuk Matterhorn is egy hegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!