Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Magyarország szerintetek is...

Magyarország szerintetek is egy nagyon sivár, szürke, jellegtelen hely?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
82%
Én nem fogom azt mondani, mindenesetre sajnálom, hogy ennyire magasan van az ingerküszöböd ;) Én mindenesetre ugyanúgy jól tudtam magam érezni a Balatonon és a Dunakanyarban is, mint mondjuk a Skót-felföldön vagy a dán homokdűnés tengerparton :)
2019. júl. 19. 10:48
 12/63 anonim válasza:
31%

Én viszont egyetértek veled.

Gyerekkoromtól kezdve rengeteg helyen voltam Magyarországon (10x Balaton, Zebegény, Sopron, Hortobágy, Tisza-tó etc.), igazán semmi sem fogott meg. Persze, nem rossz helyek, se semmi több.

Egyik sem volt fogható mondjuk Prágához vagy akárhol, ahol jártam külföldön.

Nem tudom, minek nevezzem, talán a jó magyar nagyképűsködés ez, mint hogy a legszebbek a magyar nők, amin már akkor is jókat röhögtem, amikor csak Krakkóig jutottam el.

Az igazság az, hogy Mo. elég szürke, unalmas hely a legtöbb országhoz képest.

2019. júl. 19. 10:57
 13/63 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván mindenkinek más és más dolog érdekes, de nekem a fent már részletezett szèleskörű tapasztalatommal az a véleményem, hogy sokszor fel sem fogjuk, sőt: nem is tudjuk, milyen természeti és kulturális kincsek bújnak meg az orszàgban. És igen, könnyen lehet, hogy nem a mainstream helyeken, mint a Dunakanyar vagy a Balaton kell keresni azokat a helyeket, amelyek megfognak, hanem valahol a járt utaktól messze - valahol a Bükk-fennsík egyik “kövén”, a Zselic csendjében, egy ormánsági kocsmárosné szemèben vagy egy csereháti apró faluban élő néni főztjében.
2019. júl. 19. 12:21
 14/63 anonim ***** válasza:
82%
#10 Azért ez túlzás. Nekem sem itthon vannak a kedvenc helyeim, de nem fogalmaznék ennyire durván.
2019. júl. 19. 18:12
 15/63 anonim ***** válasza:
27%

Költözz Izraelbe, szép sziklák, meleg, jellemzően nincsenek zavaró (zöld) színek a városokban, az írásjegyek sem unalmasak. Neked ott van a Kánaán, az a neked való szép vidék... Ne szenvedj itt ebben az országban, ha idegen szívű vagy.

Esetleg sürgősen keresd fel orvosod.

2019. júl. 20. 10:41
 16/63 anonim válasza:
56%

egyébként meg az egyik válaszolónak teljesen igaza van: "nem beszélve az emberekről".

itt is láthatod egyes válaszolókon (idegenszívűző vagy az izraeles), nemcsak a az ország sivár, unalmas, hanem az emberek 90%-a is unalmas, egyszerű, rosszindulatú.

ők persze hogy elégedettek Magyarországgal, érted, a disznó is jól érzi magát a disznóólban.

sztem a magyar emberek többsége nincs is azon a szinten, hogy ha kimegy külföldre, bármit is felfogjon abból, amit lát.

max. fetreng a tengerparton és zabál, oszt ennyi.

2019. júl. 20. 20:21
 17/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki normális, intelligens választ adott és nem dorongolt le a kérdésemért, a facebookon majdnem megöltek, mert utaltam kis hazánk sivár mívoltjára, de most kellemesen csalódtam, hogy vannak azért még normális, őszinte emberek Magyarországon is! :) Mondanám, hogy megnyugodtam, hogy mások is vannak, akik hasonló szemmel látják Magyarországot, de sokkal jobban örülnék, ha egy nagyon érdekes, változatos természeti adottságú,tengerpartokban(tenger fan vagyok) , magas hegyekben gazdag, vízesésekel, szurdokokkal, vadregényes erdőséggekel, mediterrán jellegű hagulatos városokkal(ilyen pl Franciaország, Olaszország) no és nem utolsó sorban kedves, pozítiv, toleráns, segítőkész embertársakkal lennénk körülvéve nem pedig ilyen rosszindulatú, ártó negatív közegben. Lehet, hogy amilyen a táj, olyanok az emberek is nagyrészt? :D :D De hát ez van sajna, ezt dobta a gép! Kedves Utolsó hozzaszoló, nagyon igazad van, ezek elkeseredett, irigy, rosszindulatú emberek, orvoshoz nekik kellene menni. Izraelt amúgy nagyon szeretem, szívesen élnék ott (is) :)
2019. júl. 21. 08:40
 18/63 A kérdező kommentje:
Ja, és nem egyszer voltam szem és fültanúja az olasz tengerparton, amikor egyszer csak valamilyen negatív, rossz csengésű szöveg megütötte a fülem,mondom kik ezek? Aztán leesett. Magyarok a tengerparton, tescós szatyor, veszekedtek, panaszkodtak azon a csodás helyen.. :(
2019. júl. 21. 08:48
 19/63 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, hát te aztán más szemében a szálkát is... Mondom ezt úgy, hogy külföldön élek, nem tervezek visszaköltözni és nem vagyok tagja magyar csoportoknak, de nincs gyűlölet bennem.
2019. júl. 21. 09:17
 20/63 A kérdező kommentje:

Kedves

# 12/19-es Hozzászóló! A magyar nagyképűséget jól illusztrálja az is, hogy egy kis bányatavacskát tengerpartnak, egy tavat tengernek, kis dombocskákat hegyeknek nevezünk. A Gellért-hegy is hegy és mondjuk Matterhorn is egy hegy :D

2019. júl. 21. 09:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!