Ekitvd kérdése:
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Március végén szeretnék Magyarországra utazni vonattal Romániából. Azomban hiába kérdeztem az állomáson nem mondták hogy kell e teszt vagy egyáltalán átmehetek gondnelkul?! Jó volna tudni mi vár majd rám. Előre is köszönöm a választ.2021. márc. 1. 15:17
51/61 anonim válasza:
Schengenen belül átutazhatsz országokon (tranzit), majd a végállomáson karanténba kell vonulnod. Ezt van, aki megússza, ha olyan határátkelőn lép át, ahol a kutya sem ellenőrzi. A saját ismeretségi körömben Romániából kizárólag azok tudtak átjönni Magyarországra gond nélkül, akik magyar állampolgárok. Negatív teszt vagy karantén nekik is kellett.
Úgyhogy nem tudom, mire gondolsz, amikor azt mondod: nem mindenki így oldja meg. Akkor szerinted hogy?
52/61 anonim válasza:
50: de miért nem akarod megérteni, hogy ha kiskaput hagynak, akkor lófausztot se ér az egész tilalom!
53/61 anonim válasza:
"Most lettem coronás"
A most mit takar?:D
54/61 anonim válasza:
Ugye nem mondod komolyan, hogy covidosan akarsz átjönni Magyarországra? A lakásból sem szabad kilépned, nemhogy össze-vissza mászkálnod. Ugye tudod, hogy pont ezért vannak zárva a határok?
55/61 A kérdező kommentje:
Tudom azért nem vagyok hülye. Nem állítottam egy mondatomban sem hogy mostanság mennek csak hónap végén. És hiába vannak megint kioktato rossz indulatu kommentek mert evel semmit sem segittek sőt még jobban magamba roskadom mert senki egy meg oldható dolgot sem tud tanácsolni
2021. márc. 3. 19:03
56/61 anonim válasza:
Figyu, mégis honnan tudna neked egy egyszeri átlagember tanácsot adni, mikor ott van a törvényben, hogy NEM LEHET...??????
57/61 anonim válasza:
"mert senki egy meg oldható dolgot sem tud tanácsolni"
Én már írtam, hogy menjen a barátod, ahogy eddig is.
58/61 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ha van az ismeretségi körödben olyan, aki simán át tudott jönni, akkor miért nem őt kérdezed? Mi csak azt tudjuk, hogy legálisan a jelenlegi helyzetben nincs mód arra, hogy az általad megjelölt okok miatt külföldi állampolgárként átlépd a határt.
59/61 anonim válasza:
Már decemberben is megkaptad a választ!
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__magyarorszag__1083404..
60/61 anonim válasza:
Most jelentették be, hogy szigorítanak a határátlépésen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!