Ekitvd kérdése:
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Március végén szeretnék Magyarországra utazni vonattal Romániából. Azomban hiába kérdeztem az állomáson nem mondták hogy kell e teszt vagy egyáltalán átmehetek gondnelkul?! Jó volna tudni mi vár majd rám. Előre is köszönöm a választ.2021. márc. 1. 15:17
41/61 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek hogy goromba voltam. De igen makacs vagyok, mert a jelenlegi helyzetem megkoveteli. És nem akarok rossz indulatu lenni senkivel sem csak idegesítő hogy senki egy jó hírt egy jó tanácsot nem tud adni. Senki.
2021. márc. 3. 18:40
42/61 anonim válasza:
Nyugodtan próbálkozz a Romániában szokásos megoldással: lefizetni mindenkit. Aztán nehogy pofára ess, amikor hivatalos szerv vesztegetése miatt eljárást indítanak ellened.
Üdvözlettel:
egy gyergyói
43/61 A kérdező kommentje:
Eszembe se áll ilyesmit csinálni nem értem honnan veszel ilyen butaságot.
2021. márc. 3. 18:42
44/61 A kérdező kommentje:
S amint írtam bocsánatot kértem.
2021. márc. 3. 18:43
45/61 anonim válasza:
Látod, lehet ezt más hangnemben is.
Sajnos a jelenlegi helyzet felülír mindent, tudomásul kell venni, hogy nem utazhatsz. Amíg a vészhelyzet fennáll (május 22), ez biztosan nem fog változni, utána talán csillapodik a járvány annyira, hogy megindulhasson a határok közötti szabadabb mozgás.
46/61 A kérdező kommentje:
Jó de már tavaly óta egyfolytában halasztjak. És csak reménykedni tudok csak hogy most márciusban változik e valami
2021. márc. 3. 18:46
47/61 anonim válasza:
Nem akartalak én sem megbántani, de általában ez szokott lenni sokaknál a "megoldás". Tudom, hogy otthon mi mindent lehet elintézni pénzzel. Azért itt nem így van.
48/61 anonim válasza:
A márciusban ne is reménykedj, múlt héten szavazták meg az újabb 90 napos hosszabbítást. Itt most fut fel a 3. hullám, ami azt jelenti, hogy a következő két hónap elúszott, a további korlátozások életbe léptetéséről fut a vita. Talán májusra jöhet enyhítés.
49/61 A kérdező kommentje:
Jó igaz. De azért nem mindenki így oldja meg és ez nem csak itt van így hanem minden fele a világon.
2021. márc. 3. 18:50
50/61 A kérdező kommentje:
Oh de ez akkora hülyeség. Most komolyan legalább valamit enyhitsenek egy kis kaput hagyjanak akik be akarnak menni. Még hogyha csak oltassal lehetne be menni akkor is inkább be oltatnam megam teljesen mindegy de mondjuk pekkemre most lettem koronás szóval...
2021. márc. 3. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!