Olcso szallast keresek Los Angekesbe, tudnatok segiteni?
En nem latom, hogy csak honapra engednenek. Kijeloltem ket napot jovohetre, es kijott az ara.
De miert ilyen oldalakat nezel? Miert nem a motel 6 oldalat kozvetlen? Vagy az expediat. Azon keresztul foglalok mindig mindent. Egyszerubb es attekinthetobb, mint egyik oldalrol eljutni a masik oldalig, aztan a vegen azt se tudod hol jarsz...
Ha turistaskodni jossz es nincs kocsi, akkor metro megallo melle. Ha van kocsi, akkor LA kulvarosaban olcsobb. Ha baratkozos tipus vagy, akkor hostel, de ott meg kell osztani a szobat masokkal. Ezeket nezd meg meg: travelodge, super 8
Ja ertem :) Bocsi!
Megneztem a sajat oldalukat, ott se engedik, hogy tobbet valassz mint 31 nap. Felhivtam oket, a noci azt mondta, hogy hotel szabalyzat, hogy 21 napnal tovabb nem maradhatsz! En ilyenrol meg nem is hallottam. Kerdem a not, es mi van ha valaki 2 honapig tartozkodik az orszagban, akkor nalatok csak 21 napot aludhat? Aszongya: igen. Utana ki kell koltoznie. Eszem megall.
Amugy kozolte a noci azt is, hogy ok franchise, vagyis a tulajdonos hozza a torvenyeket, lehet hogy mas motel 6-ben nincsenek ilyen szabalyok.
Mostmar kivancsi lettem, megneztem a Travelodge oldalat (ami a repter mellett van) ott siman le lehet foglalni akar 42 ejszakat is.
(ujra atgondolva, vegulis ertheto, mert ezzel a szaballyal kiszurik azokat, akik naluk akarnak "elni". Az ilyen hosszu tavu tartozkodasra talaltak ki az "extended stay" moteleket.
Az ekezet nem szamit. Sot, ne is hasznalj!
En is kulfoldrol fizettem anyueknak az ESTAt. Szerintem probald sajat kartyaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!