Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szeretnénk egyik barátnőmmel...

Szeretnénk egyik barátnőmmel Los-Angelesbe menni, de sok mindent nem tudunk még. Esetleg tudnátok segíteni? Nagyon örülnék. :D Azért mennénk, hogy ott nyelvet tanuljunk.

Figyelt kérdés

1.Hány fok van Los Angelesben nyáron átlagban? Télen?

2.Ott van diákmunka? Ott is 16 évtől van,ha van?

3.Magyarországon átlagosan, mennyi ideig lehet dolgozni? Mármint diákmunkát?

4.Magyarországon havonta átlagosan mennyi pénzt kapnak a diákok a diákmunkáért?

5.Amerikába mien útlevél kell? Úgy tudom, az a hagyományos, bordó, de kell hozzá valami még?

6.Lehet olyat csinálni, hogy mondjuk itt (Mo.-on) gimnáziumba járok, és egy évet nem itt tanulok, hanem ugye mondjuk Amerikában, és amikor egy év múlva visszajövök, akkor megyek vissza abba a suliba ahová addig jártam? Tehát pl. 10.-ben még oda járok, 11.-ben Amerikába, aztán 12.-ben visszajövök és befejezem itt?

7.Ha ott leszek Amerikában, azért szeretnék csinálni valamit, addig is amiből jön pénz. De mit lehetne? PROSTITUÁLT NEM LESZEK!

8.Lakhatnánk ott amúgy albérletbe? És havonta az kb. mennyibe kerülne?

9.Mennyibe kerül a repülőút Los Angelesbe?

10.Ott dollárral fizetnek ugye? Mennyi a forint-dollár átváltás?

11.Ott hány éves kortól lehet jogsink motorra és autóra? És mennyiért lehet olcsóbban kapni őket? Vagy van olyan lehetőség, hogy csak egy évre bérelünk mondjuk kocsit, vagy motort?

2012. ápr. 26. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:

hany eves vagy, 10????

hasznald a keresot!!!!!!!!!!!! minden ?-edre erkezett mar valasz korabban!!!!!!!!!!!!

2012. ápr. 26. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, Los Angelesben dollárral fizetnek... mégpedig US dollárral. :-D Sok sikert!
2012. ápr. 26. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

nem vállalhatsz legális munkát zöld kártya nélkül, arra meg csak a zöldkártya lottó,21 éves kor a felnőtt korhatár ott, a dollár-forint átváltás naponta változik, ma 1 USD= 218,675 forint

2012. ápr. 27. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
cserediakkent kijuthatsz ha a szuleid nagyon gazdagok es kifizetik a tandijadat es minden mas koltseget, amit tobb millio forint lehet. amugy meg csakis egy jo diplomaval es itthon szerzett tobb eves munkatapasztalattal lehet nemi eselyed..
2012. ápr. 27. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet azt megcsinálni, hogy egy évet ott jársz suliba és itthon meg folytatod. Maximum úgy ha vizsgázol a kint töltött és magyar tananyagából is. És valljuk be, aki egy jó gimibe jár az nehezen tanul meg egy évnyi anyagot tanárok nélkül.

ja és olyan hülye kérdéseket tettél fel, hogy valószínűleg még meg sem nézted hol van egyáltalán LA. Bocs ha tévedtem

2012. ápr. 27. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolút összefüggéstelenek a kérdéseid, a fele a magyar szabályokra vonatkozik, a másik fele amerikaiakra, amiknek ráadásul nagy részét illene magadtól is tudnod. Kinn akarsz élni egy évig, de komolyan azt kérdezed, hogy dollárral fizetnek-e, és nem tudod magadtól megnézni, mennyi az árfolyam??

Amúgy meg elég gyerekes a hozzáállásod, látszik, hogy fogalmad sincs a dolgokról:

- egy dolog tanulni, más dolog dolgozni. Különféle vízumokról van szó, mindkettőt nehéz megszerezni!

- tanulni még lenne esély, de sok-sok pénz kell hozzá, nagy szerencse, és nem ártana kicsit tájékozottabbnak is lenni.

- ha láttál már életedben amerikai filmet, akkor tudhatod, hogy ők hamarabb szerezhetnek jogsit, viszont egy ideig csak régi-jogsissal együtt vezethetnek (tehát, hogy pl. szülő mellettük ül) - ettől függetlenül nem biztos, hogy ti is vezethetnétek kinn csak úgy.

- ha már kijutsz, miért ne lakhatnál albérletben, és - ha a jogsidat elfogadják - miért ne bérelhetnél autót? Csak győzd kifizetni...

A többit inkább hagyjuk is, használd a google-t...

2012. ápr. 28. 20:35
 7/7 anonim válasza:
Nemtudom hány éves vagy de ezt nem letolásként mondom én 14 vagyok és majdnem mindegyikre tudom a választ eleve magamtól és ha nem is tudnám beirom a googleba. egyszerűbb mint várni a válaszokra ! amugy sok sikert :) :DD
2012. máj. 20. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!