Szeptemberben a főnökömmel Washingtonba megyünk. Mindent én intézek, tudtok légyszi segíteni?
Figyelt kérdés
Még sosem utaztam repülővel. Milyen előkészületeket kell tennem? Milyen papírokra van szükségem? Mennyi az időeltolódás Washington városban?
Egyébként jól tudok angolul, tehát a szállodalefoglalás ilyesmi nem lesz gond, viszont nem tudom, mit hol kezdjek.
Köszönöm!
2010. júl. 7. 12:20
1/3 anonim válasza:
En a helyedben felhivnam a budapesti amerikai konzulatust. Ok tudnak neked segiteni. Milyen celbol mentek es mennyi idore? Nem mindegy! Mert lehet, hogy vizumra is szuksegetek lesz. Telefonon megmondjak. Az a legtisztabb. Ha meg nincs ra szukseg, ott az ESTA. ESTA + utlevel + szallasfoglalas. Ezek kellenek, ha nem kell vizum. Az ESTA online kitoltheto, keress ra a konzulatus oldalan. Minden le van irva.
2/3 anonim válasza:
Amugy 6 ora az idoeltolodas Washington DC es Magyarorszag kozott. Amikor Mo-n ejjel 11 van, itt delutan 5.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Mi egy kiállításra megyünk. A konzulátus honlapját már megnéztem, tehát a vízumos dolgokkal képben vagyok.
A nehézségét az adja a dolognak, hogy a kiállításra minimum két héttel korábban meg kell érkeznie a kiállítandó tárgyunknak hajóval, és úgy kell intéznem, hogy ott már várjon valaki rá. :S
2010. júl. 8. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!