Franciaországba eurót vagy frankot vigyek magammal?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 18:53
1/18 anonim válasza:
2002. január 1-től Franciaország hivatalos pénzneme és fizetőeszköze az euro.
2/18 anonim válasza:
De a frankot sem fogják elkobozni, csak nem tudsz érte bevásárolni.
3/18 anonim válasza:
Aranytallért erszényben.
Amolyan butamagyar módra.
Mondd, mit keresel itt?
4/18 anonim válasza:
Ilyenkor elgondolkozom, hogy az elmult 15 evet hol tolthetted: egy szatyorban, egy szikla alatt? Vagy sitten voltal, maganzarkaban, se radio, se tv, semmi?
6/18 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a Google-től, és ezt a két pénznemet dobta ki.
Nem gondolom magamat okosabbnak nála, ezért kérdeztem. Különben soha nem voltam még Franciaországban, így azok, akik pökhendi és lekezelő választ adtak, remélem, fognak még ugyanilyet kapni az életben, csak a saját okulásukra.
A többieknek köszönöm szépen! :)
2017. márc. 17. 21:29
7/18 anonim válasza:
Kivancsisagbol megkerdeztem mar en is a google-t,hihetetlen modon egyből jott az euro......
8/18 anonim válasza:
Mégis hol dobta ki mindkettőt a google?
9/18 anonim válasza:
Ha azt írod be, "francia pénz", akkor a frankot adja ki. Szóval olthatjátok a kérdezőt, ha épp nem egy világlátott ember, akkor szerintem jogosan merült fel a kérdés egy kérdések feltevésére szolgáló weboldalon.
10/18 A kérdező kommentje:
Parancsoljatok, screenshot a találati oldalról. Pirossal bejelöltem azokat a részeket, amik valószínűleg mindenkinél ugyanazok. A többi a keresési előzményektől függ:
Szeretettel várom azoknak az újabb kommentjeit, akik eddig gúnyolódtak a kérdésemen, a többieknek pedig továbbra is köszönöm.
2017. márc. 18. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!