Utazunk ebben a hónapban Franciaországba, veszélyes lesz ott lenni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 15:06
1/16 anonim válasza:
Levágják a fejedet, megnyúzzák.
Kiszívják az agyadat, és mindezt a la bordelaise szósszal tálalják.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy
2016. júl. 29. 15:09
3/16 anonim válasza:
Nekem is ki akarták szívni ezek a tenoristák, de annyi agyam volt, hogy nem fért ki a szívószálon.
Igaz, én erre gyúrtam sokáig.
4/16 A kérdező kommentje:
Van itt értelmes ember is aki tud nekem információt adni arról hogy milyen a helyzet kint?
2016. júl. 29. 15:30
5/16 anonim válasza:
Jelenleg égnek a városok, mindenki fut amerre lát és levágott fejek vannak az utak mellett karókra tűzve. Tiszta Mad Max, csak persze a francia liberálbolsevik diktatúra hírzárlatot rendelt el, ezért nem tudsz róla.
6/16 A kérdező kommentje:
Te is értelmes vagy köszi
2016. júl. 29. 15:35
7/16 anonim válasza:
Ha nem olyan részre mégy, ami "gettó" szerű, akkor kicsi az esély, hogy bármi bajod lesz. Nem kell parázni.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2016. júl. 29. 15:50
9/16 anonim válasza:
És neked ehhez az infóhoz ki kellett írni egy kèrdèst, de mi vagyunk a hülyék.
👏👏
10/16 A kérdező kommentje:
Mivel itthon a gép elől honnan tudnám hogy mi zajlik Franciaországban? :D
Te meg ha nem tudsz okosat mondani inkább maradj csendben.. Nem hallottál még erről?:D
2016. júl. 29. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!