Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazunk ebben a hónapban...

Utazunk ebben a hónapban Franciaországba, veszélyes lesz ott lenni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Hát nemtudom, én Párizsban voltam most és rohadtul féltem, tele van az utca bandázó négerekkel, a metrora meg felszállt egy arab asszony egy táskával és elkezdett ordibálni!!! De senki nem figyelt rá, ennyire megszokták már vagy nemtom.
2016. júl. 29. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiszem, hogy a kérdezőnek bármilyen jogalapja lenne az általam rendkívül sokra tartott Digo válaszolót kioktatni.

Főleg úgy nem, hogy kiírt egy tudatlan senkiházi kérdést, amire egyetlen válasz a helyes, az a prekoncepciós baromság, amit ő előre elképzelt.

Nem utazó vagy te kérdező, hanem egy senkiházi szellemi nyomorék.

2016. júl. 30. 09:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne jogom ha már oltogat egy általam kiirt kérdés alatt?! Miért baj ha megkerdezem hogy milyen a helyzet kint? Ennyi erővel neked sincs jogod szellemi nyomoreknak nevezni te fotelhuszar. Pont nem érdekel hogy te kit minek tartasz.
2016. júl. 30. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre hülye választ kaptál, Franciaország mint világváros ami tele van arabbal meg fekával nyilván veszélyesebb mint egy osztrák falu. Viszont emiatt nem mondanék le egy utat.

Digo mondjuk le szokta csapni a magas labdákat, meg szeret irónikusan válaszolni a hülye kérdésekre, de ennek ellenére én is nagyra tartom mert amihez komolyan szól az hasznos, rengeteg tapasztalata van és világot látott.

2016. júl. 30. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Te jöttél ide kérdezni.

A válaszadók ingyen teszik, amit tesznek.

Ilyenkor illik alázattal viselkedned. Még akkor is, ha a válaszukból egy másik világkép rajzolódik ki.

Vagy talán épp azért, mert sosem tudhatod, náladnál sokkal okosabb, sokkal tisztességesebb és sokkal különbe emberekkel kerülsz szembe.

Szóval tudod... alázat.

2016. júl. 31. 11:14
 16/16 anonim válasza:

Szerintem elutazhatsz.

A Fidesz csak eltúlozza ezeket a dolgokat, de természetesen előfordulhatnak az ilyenek.

2016. nov. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!