Bulgária napospartra szerbián keresztül autóval érdemes menni vagy veszélyes?
Figyelt kérdés
Románia a másik alternatíva de az is veszélyes és még autópályák se nagyon vannak.2016. júl. 9. 22:58
1/22 anonim válasza:
Szerbiaval semmi problema nincs, tobbszor mentem at rajta autoval meg ugy is hogy en vezettem tok egyedul (no vagyok). Tenyleg nem kell felni. Az autopalya jo es nem veszelyes.
2/22 A kérdező kommentje:
köszi :)
birságolni szoktak?
2016. júl. 9. 23:15
3/22 anonim válasza:
Veszélyes??? Milyen veszélyektől tartasz, mesélj.
4/22 anonim válasza:
Se Románia, se Szerbia nem veszélyes KÖZbiztonsági szempontból. KÖZLEKEDÉSbiztonsági szempontból meg egyik kutya, másik eb: a magyaroknál veszélyesebben és aggresszívabban vezetnek, rosszabb infrastrukturális adottságok mellett. Ami Szerbia felé billenti a mérleg nyelvet az az, hogy ott egy rövid szakaszt leszámítva autópályán mész, ami gyors is és jóval biztonságosabb is más úttípusoknál.
5/22 anonim válasza:
Nem tudom mitől lehet olyan veszélyes ez a két ország.
6/22 anonim válasza:
Az index bulgária fórumon rengeteg hozzászólást találsz, ha hajlandó vagy olvasni.
Az egyik tábor jobbra indul, a másik balra, és mindkettőnek megvan a saját véleménye.
Személyes véleményem szerint miközben 20ezer alatt kapni retúr repülőjegyet Várnába, nem túl okos dolog azon elmélkedni, kocsival hogyan kellene menni.
7/22 anonim válasza:
Szerintem tutira meg fogsz halni útközben, akár Szerbia, akár Románia felé mégy. :( Inkább maradj otthon!
8/22 anonim válasza:
Megjegyzem, időközben 11eFt-ra esett a RETÚR repjegy ára.
A te dolgod, hogy ennyiért autózol-e.
9/22 A kérdező kommentje:
én 30-40-50e -s árakat látok oda visszára.
2016. júl. 25. 18:24
10/22 A kérdező kommentje:
Rendőri birságolásokra akkor tényleg nem kell számítani? kenőpénz stb??
2016. aug. 18. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!