Szerintetek kimerjek menni Franciaországba?
Mit szeretnél kimerni Franciaországba?
Inkább maradj itthon...
Földrajz 1-es...
Nyelvtan 1-es...
Köszönjük leülhetsz...
Szeptemberben pont az említett helyeken voltam. Semmi probléma nem akadt, a biztonság most még nagyobb is.
Fontos kerüld a túl zsúfolt, nagy rendezvényeket! Ha ezt betartod tuti nem lesz gond.
Ha azt mondanánk, menjél is összecsinálnád magadat egy idegen országban.
Ha érdekel, két sorból rengeteg dolgot elmeséltél magadról.
Szerintem számolgass kicsit, nézd meg a statisztikákat, hogy az elmúlt években hány ember halt/sérült meg terrortámadásban Franciaországban. Rájössz, hogy csak nagyon apró töredéke azoknak az embereknek, akik ott élnek, vagy épp ott nyaraltak. Annyira kicsi a valószínűsége, hogy pont ott és akkor történik valami, hogy felesleges ettől függővé tenni az utazást.
Gondolj bele ebbe: SOKKAL nagyobb az esélye, hogy valamilyen közlekedési balesetben halsz meg, mégis kimerészkedsz a lakásból, nem? Pedig tényleg sokkal, de sokkal nagyobb az esélye, hogy balesetben halsz meg. Egy országúton elég, ha valaki elbambul és átmegy a szemközti sávba, ha megcsúszik a jeges úton, ha türelmetlen és felelőtlenül előz... ezek nap mint nap megtörténnek, Magyarországon is többször minden egyes nap, és sokszor csak a szerencsén múlik, hogy lesz-e belőle baleset vagy nem.
Annak is nagyobb az esélye, hogy valami zárlatos lesz a lakásban és kigyullad, gondolom mégis használsz áramot otthon, még olyan eszközökhöz is amik nem létfontosságúak.
Szóval szerintem gondolj bele ezekbe, és rájössz, hogy hatalmas balszerencse lenne, ha épp belekeverednél egy terrortámadásba - balszerencse áldozata pedig bármikor lehetsz, de ezért nem kell feladnunk minden jót az életünkben, nem lehet félelemben, a lakásba bázárkózva élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!