Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mindenféle gyógyszert magammal...

Mindenféle gyógyszert magammal vihetek egy egy hétnél rövidebbi, Európai Unión belüli utazáshoz?

Figyelt kérdés

Interneten csak azt találtam meg, hogy ha állandóan kell szedni, akkor lehet vinni, annyit, amennyi kell az útra. Ha olyan gyógyszerről van szó, amit bizonyos időközönként kell bevenni (pl. tünet esetén), azt vajon át lehet vinni? Na meg persze nem egy patika-mennyiségre gondolok, hanem pl. egy doboznyira.

Azért írtam ki a kérdést, mert nem vagyok benne biztos. Tippem van, de jobb megkérdezni. Köszönöm előre is!

2016. okt. 2. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindet viheted. Egyes gyógyszerekhez kellhet orvosi igazolás (erős nyugtatók, szteroid tartalmú gyógyszerek stb.) bár a kutya sem ellenőrzi.
2016. okt. 2. 12:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vidd!
2016. okt. 2. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!