Amint meglesz a diplomám külföldre megyek! Hogy miért? Csak körbe kell nézni. Egyetértek azokkal akik eddig megtették. 18/L
2010. márc. 12. 16:35
12/29 anonim válasza:
Egy dolgot felejt el sok mindeki - külföldön NEM A MAGYAROKRA várnak, mindenhol nö amunkanélküliség, ha van munkahely, akkor az ottaniaknak adnak elöször.
2010. márc. 12. 17:20
13/29 anonim válasza:
Ahogy én látom... aki tisztességesen megdolgozik a fizetéséért, az külföldön békés, élhető életet kap. Magyarország erre esélye sincs csak annak aki lop, csal és hazudik -- nem nézem le őket, ismerem a magyar vállalkozók körülményeit, nincs mit tenni.
2010. márc. 12. 17:59
14/29 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok és jövőre elköltözöm..külföldre megyek egyetemre és ott is fogok maradni.
2010. márc. 12. 18:10
15/29 Dymo válasza:
ha nem változik gyökeresen az itteni helyzet,simán húzok ki 17/F
2010. márc. 12. 18:30
16/29 anonim válasza:
én szinte semmi pénzért nem mennék el
igaz, német a származásom, de itt születtem, magyar vagyok és annak is érzem magam
lehet, hogy xar ország, de ez a hazám, egy szép kultúrával (már ami még maradt belőle), egy olyan nyellvel, amit TÉNYLEG csak az tud helyesen beszélni, akinek ez az anyanyelve, és még sorolhatnám...
mellesleg: kérdezzetek meg egy külföldit, mit gondol rólunk!! a válasz kb. mindig az, hogy egy szép ország, szép kultúrával(és paprika és nehéz nyelv:D:D)
szóval én maradok:D
2010. márc. 12. 19:16
17/29 anonim válasza:
Nem, a cigány-magyar arányra gondoltam. =D
2010. márc. 12. 20:22
18/29 anonim válasza:
Én tuti elmegyek majd Észak-Amerikába szerencsét próbálni, énekesként [XD], mert [most kiröhöghettek], ha szerencsém lesz, akkor ismertebb leszek. :D
Ezt komolyan gondolom, am ne sajnáljatok mert vajdaságban élek :D
Em szerintem sokan fognak még kimenni más országba szerencsét próbálni, lehet, hogy épp azért, amiért én, lehet, hogy azért mert külföldön nagyobbak a fizetések, stbstb...
De az biztos, hogy nem marad örökre kint, mert a szívem biztos vissza húz majd ide. :)
2010. márc. 14. 21:07
19/29 anonim válasza:
En eltavoztam Magyarorszagrol, az egesz csaladommal egyutt. nagyon honvagyam van, sose fogom letagadni h magyar vagyok, de ahol most vagyok ott hagynak elni, nem huzzak le rolunk a bort es engednek boldogulni :) ezert maradok. DE SZAVAZNI HAZAMEGYUNK MIND! Tehat erdekel az orszag sorsa, es hianyzik minden onnan :(
2010. márc. 25. 21:13
20/29 anonim válasza:
Ha külföldön élsz, akkor minek szólsz bele az ország dolgába? Azzal az erővel én is elmehetnék Németországba szavazni, aztán hazajövök 4 évre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!