Szerencsét próbálok a világban, csinált már valaki hasonlót?
17 éves lány vagyok, jövőre érettségizem. még a suli vége előtt el szeretnék indulni titokban, stoppal nyugat felé, úgy 4-5 hónapra.
első körben dél-olaszországra gondoltam, de igazából mindegy.
nincs pénzem, viszek egy gitárt, meg egy szájharmonikát, zenélgetek, megélek valahogy, barátokat keresek.
csak az a gond, hogy nem tudok gitározni, se angolul (ezt persze nem kell szó szerint érteni)...
ezt már sajnos elég mélyen elhatároztam, de azért kíváncsi lennék, mi a mások véleménye?
Szép tervek, de a valóság az kicsit másabb lesz
és nem biztos, hogy tetszeni fog neked!!!!
1. Pénz nélkül kikötsz egy kuplerájban!
2. Gitározás helyett, majd oboá*zni kell!
3. Angol helyett, meg franciázni!!!!!!
Jó utat!!
már sok hasonló dolgot csináltam, és még mindig élek. úgy érzem, ez nem egy nagy ugrás lenne az én életemben a baromságok létráján, csak még egy fok.
és arra lenne jó, hogy megismerjem a magam képességeit, és bizonyítani tudjam saját magamnak, hogy meg tudok állni a saját lábamon.
"nincs pénzem, viszek egy gitárt, meg egy szájharmonikát, zenélgetek, megélek valahogy, barátokat keresek.
csak az a gond, hogy nem tudok gitározni, se angolul"
:DDDD
Ez a világ legjobb oldala, 20 perce olvasgatom, de ennyit én még nem röhögtem, fáj a hasam:D
"..viszek egy gitárt, zenélgetek, csak annyi a gond hogy nem tudok gitározni.." :DDDD
Ez kész:DD
Úgy gondolta, hogy az utcasarkon beáll a többi nincstelen közé és valamit játszika gitáron, legalábbi spengeti amit abból kap alamizsnát abból meg valamit csinál.
Egyáltalán nem javaslom, hogy előzetes tervezés nélkül bárhová menj ! Ha egy picit is szép vagy rabszolgalány leszel 35 éves korodig utána kilöknek és meghalsz, nem vicclek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!