Miért van ez" Irigység vagy micsoda?
Sajnos, nagyon sok alantasan irigy, rosszindulatú ember van...
Tényleg, ezt már én is tapasztaltam, hogy pusztán irigységből lepontoznak valakit, mert be meri írni, hogy neki jó fizetése van vagy valamiben sikeres.
Szerintem ez ne keserítsen el! Igenis nagyon jó, ha pont olyanok írnak be személyes tapasztalat alapján tanácsokat, akik pontosan tudják, hogy öngyilkosság kimenni külföldre szerencsét próbálni nyelvtudás és szakmai tudás ill. végzettség nélkül vagy pénz nélkül, akik ezt már megtapasztalták!!!
Engem például egyáltalán nem izgat, mennyi pontot kapok, vagy lepontoznak-e a válaszomért!... :D
Mi van akkor?!
Most mitől jobb, ha felpontoznak, vagy ha lepontoznak?!
Ne adj az ilyen kicsinyes, rosszindulatú, buta emberek véleményére!
Arra gondolj : ha lelkiismeresetes a valóságnak megfelelően írod be a tanácsaidat és azzal legalább 1 embernek segítesz, máris megérte!... :]
Persze mert a sok hulye magyar azt hiszi mashol kolbaszbol van a kerites.
Mert nem neznek kulfoldi hireket, mert nem ertenek semmilyen mas nyelven, mert nem latnak az orruknal tovabb!
Tudatlanok, es szeretnek szenvedni!
Azt hiszik mert kulfold akkor ma huuuuuu meg haaaaaaaaa.
Fogalmuk sincsen mennyire jo otthon es mit ad nekunk az az orszag meg ha nem is viragos a politikai helyzet.
Nem szenvedni kell, tenni!
Rossz otthon???
Kikell jonni ide Cairoba azt korbenezni kicsit, meg itt ervenyesulni meg itt elni.
Ne aggodj olyan lapos lenne a pofajuk az otthoniaknak hogy csak na.
Azt hiszem par ember atertekelne mi az amije van!
Azt hiszik Nemetorszagban meg Farnciaorszagban nincsenek tuntetsek stb.
Dehogynem!
Meghogy a lakashelyzet stb...
Hagyjuk is!
Csak ugy elmondom, hogy a vilagon a magantulajdon hanyada magyarorszagon a legmagasabb!!!
Magyarorszag az ahol az embereknek a legtobb a magantulajdon!
Nemetorszagban az emberek nagy szazaleka berli a lakast vagy hazat amiben lakik, az eletebe nem lesz annyi penze, hogy sajatot vagyen olyan arak vannak.
Folytathatnam de nem fogom, lehet lepontozni engem is! ;)
Egy biztos! En alig varom, hogy hazamehessek Magyarorszagra es nagyon halas leszek amikor Otthon lehetek!!!
Es en csak becsulom azt aki mashol van, tavol a csaladtol es valamilyen okbol ott el dolgozik es probal ervenyesulni.
Nem olyan marha konnyu ez!
Igazatok van,de látjátok erről beszélek.Valaki akinek agyrágóbogarai vannak vagyis szimplán egy idióta idejön,lehet,hogy nem ír,de sorban mindenkit lepontoz!!Ezt nem értem,hogy miért nem hasznos amit írnak?vagy mi a büdös baja van az illetőnek?De azért köszönöm a hozzászólásokat.
UI:mindenkit felpontoztam:)
tegnap 23:55
te annyira hülye vagy. Mi a francért mennék ki Kairóba, Egyiptom nem éppen a leggazdagabb ország. Még jó, hogy ott nem érvényesülhet az ember annyira könnyen.
Véletlenül nem te vagy a paraszt kérdező aki ott akar házasodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!