Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért van ez" Irigység vagy...

Miért van ez" Irigység vagy micsoda?

Figyelt kérdés
nem értem,hogy miért csinálják sokan,hogy lehurrogják,lepontozzák azokat akik külföldön élnek,és megírják a jó/rossz véleményüket.ha valaki megírja,hogy nem olyan könnyű az élet kint sem,vagy azt,hogy ne induljunk el nyelvtudás nélkül,már rögtön kritizálják,lepontozzák őket..Vagy ha valaki csak annyit ír,hogy külföldön él(mindegy,hogy Amerika,Anglia,vagy Németország)már értéktelennek,haszontalannak tartják mások amit írnak.Ennyire irritáló,bántó ha valaki külföldön próbál meg boldogulni?
2009. szept. 17. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Miért gondolod, hogyha valaki nem hasal a földre az áhítattól a külföldön élők előtt, már irigy? Engem nem érdekel, hogy ki hol él, és hidd el, cseppet sem vagyok irigy. Talán az bánt téged, hogy nem nyalizik mindenki a külföldön élőknek?
2009. szept. 17. 15:55
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Én Angliában élek,és bizony sokszor tapasztaltam,hogyha megírom,hogy külföldön dolgozom,és mik az elvárások kint,a lepontozásokat mindig meg kapom.Utána néztem,hogy mások akik külföldi élményekről írtak azokat is lepontozták-e.IGEN!Ezek szerint akik kint élnek azoknak a válaszuk,véleményük nem hasznos...Egyébként én sem vagyok irigy arra aki otthon maradt,és arra sem aki Amerikában él,pedig szívem szerint ott lennék én is...
2009. szept. 17. 16:04
 3/13 A kérdező kommentje:
Kedves első író.Nem bántó kérdést tettem fel,így nem kell bántó választ sem adnod!Nem az a bajom,hogy nem nyaliznak a külföldön élőknek8én ilyet egy szóval sem írtam9,csak arra lettem volna kíváncsi,hogy a kint élők válaszai,véleményei miért nem hasznosak!De még mindig nem látom tisztán,hogy ha a kérdés az,hogy "melyik országban élnél szívesen?" és sokan írják,hogy ők már itt és itt élnek azokat rögtön lepontozzák!!persze most jönni fog olyan író aki azt fogja írni,hogy mi a francnak érdekel,hogy lepontoznak valakit vagy sem..Hát nem sokan vallanánk be,de engem, személy szerint bosszant...
2009. szept. 17. 16:09
 4/13 anonim ***** válasza:
55%

Sajnos, nagyon sok alantasan irigy, rosszindulatú ember van...

Tényleg, ezt már én is tapasztaltam, hogy pusztán irigységből lepontoznak valakit, mert be meri írni, hogy neki jó fizetése van vagy valamiben sikeres.

Szerintem ez ne keserítsen el! Igenis nagyon jó, ha pont olyanok írnak be személyes tapasztalat alapján tanácsokat, akik pontosan tudják, hogy öngyilkosság kimenni külföldre szerencsét próbálni nyelvtudás és szakmai tudás ill. végzettség nélkül vagy pénz nélkül, akik ezt már megtapasztalták!!!

Engem például egyáltalán nem izgat, mennyi pontot kapok, vagy lepontoznak-e a válaszomért!... :D

Mi van akkor?!

Most mitől jobb, ha felpontoznak, vagy ha lepontoznak?!

Ne adj az ilyen kicsinyes, rosszindulatú, buta emberek véleményére!

Arra gondolj : ha lelkiismeresetes a valóságnak megfelelően írod be a tanácsaidat és azzal legalább 1 embernek segítesz, máris megérte!... :]

2009. szept. 17. 16:11
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
*lelkiismeretesen
2009. szept. 17. 16:14
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Mert szerintem aki kiakar menni, az nem azt akarja olvasni, hogy miért maradjon itthon, hanem hogy milyen lehetöségei vannak, milyenek az emberek az életkörülmények, az adott orszàgban! Azt ha kint lesz, majd ràjön miért is ment ki!
2009. szept. 17. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Persze mert a sok hulye magyar azt hiszi mashol kolbaszbol van a kerites.

Mert nem neznek kulfoldi hireket, mert nem ertenek semmilyen mas nyelven, mert nem latnak az orruknal tovabb!

Tudatlanok, es szeretnek szenvedni!

Azt hiszik mert kulfold akkor ma huuuuuu meg haaaaaaaaa.

Fogalmuk sincsen mennyire jo otthon es mit ad nekunk az az orszag meg ha nem is viragos a politikai helyzet.

Nem szenvedni kell, tenni!

Rossz otthon???

Kikell jonni ide Cairoba azt korbenezni kicsit, meg itt ervenyesulni meg itt elni.

Ne aggodj olyan lapos lenne a pofajuk az otthoniaknak hogy csak na.

Azt hiszem par ember atertekelne mi az amije van!

Azt hiszik Nemetorszagban meg Farnciaorszagban nincsenek tuntetsek stb.

Dehogynem!

Meghogy a lakashelyzet stb...

Hagyjuk is!

Csak ugy elmondom, hogy a vilagon a magantulajdon hanyada magyarorszagon a legmagasabb!!!

Magyarorszag az ahol az embereknek a legtobb a magantulajdon!

Nemetorszagban az emberek nagy szazaleka berli a lakast vagy hazat amiben lakik, az eletebe nem lesz annyi penze, hogy sajatot vagyen olyan arak vannak.

Folytathatnam de nem fogom, lehet lepontozni engem is! ;)

Egy biztos! En alig varom, hogy hazamehessek Magyarorszagra es nagyon halas leszek amikor Otthon lehetek!!!

Es en csak becsulom azt aki mashol van, tavol a csaladtol es valamilyen okbol ott el dolgozik es probal ervenyesulni.

Nem olyan marha konnyu ez!

2009. szept. 17. 23:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Igazatok van,de látjátok erről beszélek.Valaki akinek agyrágóbogarai vannak vagyis szimplán egy idióta idejön,lehet,hogy nem ír,de sorban mindenkit lepontoz!!Ezt nem értem,hogy miért nem hasznos amit írnak?vagy mi a büdös baja van az illetőnek?De azért köszönöm a hozzászólásokat.

UI:mindenkit felpontoztam:)

2009. szept. 18. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

tegnap 23:55

te annyira hülye vagy. Mi a francért mennék ki Kairóba, Egyiptom nem éppen a leggazdagabb ország. Még jó, hogy ott nem érvényesülhet az ember annyira könnyen.

Véletlenül nem te vagy a paraszt kérdező aki ott akar házasodni?

2009. szept. 18. 13:35
 10/13 A kérdező kommentje:
13.35-ösnek.TE ENGEM NEVEZEL PARASZTNAK? Mi a büdös bajod van velem??? Én nem bántottalak,és nem én akarok kimenni Kairóba,hogy férjhez menjek...Már férjnél vagyok,és én is külföldön élek,de mit magyarázkodjak egy ilyen primitív senkiházinak mint neked??Tudod mit??? te nagyon szánalmas lehetsz,ha itt éled ki a bunkósságodat!!
2009. szept. 18. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!