Magyarországon miért népszokás ez a gusztustalan irigység?
Azt figyeltem meg sok ember semminek nem tud örülni csak azért mert az ő élete " szar " (mihez képest). Ha valaki esetleg sikeres, több pénze van már egyből csak a negatívumokkal jönnek hogy biztos ezt meg azt csinálja. Ami a legfárasztóbb amikor elkezdik pl mondani hogy bezzeg én a számlát nem tudom fizetni, bezzeg én így meg úgy. Miért olyan nehéz más sikerének is örülni? Nekem van egy barátnőm aki modell és sikeres , világot bejárta én örülök neki hogy ilyen szép, jó ránézni, örülök hogy jól érzi magát. Én a sikeres emberekhez inkább hasonlítani akarok .
Meg igazából bármilyen felfedezésről olvasok pl egyből látom a negatív kommenteket hogy jajj bezzeg én a számlákkal így meg úgy, beteg vagyok stb Miért nem lehet örülni annak is hogy milyen érdekes ez a dolog, mindenre csak a saját nyomorukat vetítik sokan.
óriási megnyomorító kihasználás van a bet.munkások felé
3 műszak állva,zajban éhbérért
- de nem ők az irigyek általában
hanem a proccos kivagyi unatkozó barmok
bőségesen van ilyen Mo-on kívűl.
És az istentelenséggel függ össze. Azzal, hogy képtelenek
valódi szellemi tevékenységet folytatni. Beleragadnak a földi javak turbózásába
19.11
Azt akarod ezzel mondani (a magad egyszerű módján) hogy amiről többen is írtunk, az nem egy létező jelenség? Hogy nem szokás a luxuskocsik kerekeit kiszúrni, a gazdagok kutyáját megmérgezni, látatlanban k.urvának/bűnözőnek titulálni azt, akinek jól megy a sora? Ezek szerint, amikor (nap mint nap) ilyesmiket olvasok, az hazugság, az újsàgok hamis híreket közölnek le, és itt az oldalon bér-fikázók vannak, akik csak azért írkálnak irigységtől csöpögő, primitív hozzászólásokat, hogy a magyarokat lejárassák, igen?
Esetleg azt akartad mondani, hogy habár ez létező jelenség, de dugjuk homokba a fejünket, s aki erre nem hajlandó és netán felismeri a hibát, az költözzön másik országba? Mondjuk Svájcba, ahol senki nem irigykedik a másikra..?
Egyáltalán akartál bármit mondani, képes lennél észérvekkel vitázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!