Miért hiszik azt olyan sokan, hogy ha valaki negatív véleményt mond róluk, akkor csak az irígység beszélhet belőle?
Pl én férfi vagyok, és rettentően visszataszítónak találom a felduzzasztott ajkakat. Van is ilyen ismerősöm, több is, és egyikük a múltkor megkérdezte, mit gondolok az új ajkairól, nemrég műttette. Őszintén választoltam neki, hogy szerintem kár volt tönkretennie ezzel a szépségét, mire lehordott, hogy ő tudja, hogy hazudok, igazából csak irigy vagyok, mert az én barátnőmnek sosem lesznek ilyen "szép" ajkai, mert mi nem engedhetjük meg magunknak.
(mellékesen megjegyezném, hogy bőven megengedhetnénk magunknak, egyszerűen csak szerintünk nincs szépség a műanyag emberekben...)
De sok ilyen van, az óriási műkörmök, a hatalmasra felfújt műmellek, az agyonkokszolt testű férfiak, vagy akár valami szörnyű ruhaköltemény... akik ilyenekkel "büszkélkedhetnek", honnan veszik, hogy aki beszól nekik, az nem azért teszi, mert tényleg szánalmas, ahogy kinéznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!