Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi idő után találtatok...

Mennyi idő után találtatok családot? (Au-pair)

Figyelt kérdés

Én kb 5 napja csinálom a dolgot. Au-pariworld-re regisztráltam.

Írtam 3 családnak, ebből egy nem olvasta még el a levelet, egy elolvasta, de még nem válaszolt semmit, egy vissza is igazolt, h megfelelnék, de azóta nem írt semmit.

Nyártól szeretnék kimenni és úgy gondolom jobb most elkezdeni a keresgélést. De meddig kell keresni?

És egyáltalán van olyan, h egy család magától ír nekem?

2012. febr. 24. 18:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. Igen, török riviéra, török család. Mindenki azt mondta, hogy egy idióta vagyok, de én már csak ilyen vagyok.

Úgy volt, hogy egy spanyol tengerparti városba mehetek, de végül az utolsó pillanatban mást választottak. Izzítva volt az egész családom, ők is jó lehetőségnek látták. A kudarc után feladtam a keresést, július eleje volt, gondoltam már amúgyis késő. Ezután jelentkezett ez a család. Amikor itthon benyögtem, hogy Törökország, akkor azért elég furán néztek rám, hogy na azt nem, de rámhagyták a döntést. Én rábólintottam és egy héttel később már repültem is. Mindenképpen feledhetetlen nyári élmény maradt! Persze voltak nehéz pillanatok, de senkivel nem cserélném el az élményt.

Egy modern családnál "dolgoztam", nem túl vallásosak és maradiak, nincs rangsorolás férfi-nő között, meg ilyesmik. Iszonyatosan megszerettem a török légkört, a népet, a mentalitást. :)

Az egyetlen komolyabb problémát az adta, hogy nem értettem a gyerekek miről beszélnek egymás között, miért veszekednek stb. (amúgy jól beszéltek angolul) Azért tapasztalatszerzésnek mindenképpen jó volt.

2012. ápr. 15. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!