Kezdőoldal » Utazás » Európa » Au-pairek! Nagyon szeretnék...

Au-pairek! Nagyon szeretnék egy hónapon belül családot találni, de sehogyse sikerül, tapasztalat au-pair segítségére lenne szükségem!? Segítenél?

Figyelt kérdés
Már nagyon elvagyok kenődve, hónapok óta nem találok családot, pedig nagyon akarom. Sose fog összejönni? :( :(
2010. júl. 9. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

[link]

itt keress családot,biztoss találsz.Csak merj írni nekik.Sok sikert!

2010. júl. 9. 14:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak a nyárra keresel, vagy egész évre? Ne legyél elkenődve! Akik a nyárra kerestek, azok már többnyire találtak is! Akik pedig szeptembertől keresnek hosszabb távra, azok majd még csak most kezdik el! Az előttem belinkelt oldal tényleg nagyon jó. Olvasgass minél több családot, jelezd nekik, hogy tetszett a profiljuk, és várd a választ! Légy vidám, jókedvű, és nyitott, így előbb utóbb találni fogsz egy családot!
2010. júl. 9. 14:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, éppen ezen az oldalon keresgélek, már 2 (!) hónapja és SEMMI!!! :( Volt már vagy 10 család akikkel leveleztem, de mindegyik egyszer csak eltűnt és nem értem miért. Ti au-pairek vagytok?
2010. júl. 10. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia! Találtál már családot? Én is nyáron kezdtem keresni ugyanezen az oldalon, de még mindig nem jött össze, pedig februárban szeretnék kezdeni...
2010. okt. 5. 20:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, en mar egy honapja kint vagyok, ha van kerdesed, tedd fel nyugodtan, segitek.
2010. okt. 5. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem te írtál az ügynökséges kérdésemre az előbb? :D
2010. okt. 5. 20:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy te vagy az. De en irtam. :)
2010. okt. 5. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát, igazából nem tudom, mit kérdezhetnék... Van valami praktika, amivel jobban lehet vonzani a családokat? :) Neked hogy sikerült találni és mennyi idő alatt?
2010. okt. 5. 22:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Na, hat az a baj, hogy en angliaba vagyok es igy kozvetitovel jottem, de spanyolba nem ismerem a kozviket. Ami fontos, hogy penzt nem kerhetnek!!! Sem csalad, sem kozvetito. Ertem a csalad fizetett 1500 fontot es ez igy is van rendjen. Probalj meg keresni ugynokseget, olyat ahol nem akarnak atverni. (oket en is ismerem egyebkent, nekem nem voltak szimpatikusak anno, azota is kuldozgetik a leveleket) Az aupairworld nekem nagyon nem jott be, rengetegen probaltak atverni, viszont vannak szabaduszo ismeroseim, ok az osszes csaladot ott talaltak. Figyelj az adatlapra, minel szebben, pontosabban toltsd ki. Sok pozitivum 1-2 negativum es azt se nagyitsd, csak mellekesen. Aradozz a gyerekekrol, fontos hogy legyen referenciad. Irass valakivel es azt kuldd el, arra nagyon buknak. Legyen legalab 5-6 keped, de csak 1-2 gyerekkel, a tul sok gyerek gyanus. Utlevelednek meg a masolatat se kuldd el senkinek! (kiveve kozvetito, ha megbizhatonak iteled) Hat, hirtelen ennyi, ha barmi van meg, irj nyugodtan.
2010. okt. 5. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Milyen közvetítőket ismersz?
2010. okt. 6. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!