Au-pairek! Nagyon szeretnék egy hónapon belül családot találni, de sehogyse sikerül, tapasztalat au-pair segítségére lenne szükségem!? Segítenél?
Figyelt kérdés
Már nagyon elvagyok kenődve, hónapok óta nem találok családot, pedig nagyon akarom. Sose fog összejönni? :( :(2010. júl. 9. 13:01
11/12 anonim válasza:
Megint én vagyok, még valami. Miket kérdezzek a családtól, hogy minél többet megtudjak róluk?
12/12 A kérdező kommentje:
Na, tehat en az aupairmatch-et es az aupairmunkak.hu-t ismerem. En az elobbivel jottem, de a masik se rossz. Viszont mindketto angliaba kozvetit. Miket kerdezz? Hat eloszor is, a napi rutint. Minel pontosabban irja, annal jobb. Volt e mar aupaire. Ha igen, milyen nemzetisegu, megkaphatnad e az o email cimet. Dolgozik e o, es a ferj. Ha igen, mit dolgoznak. Levelben nagyjabol ennyi eleg, mert a telefonhivas elkerulhetetlen, ott majd mehet a tobbi.
2010. okt. 7. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!