Mennyi idő után találtatok családot? (Au-pair)
Én kb 5 napja csinálom a dolgot. Au-pariworld-re regisztráltam.
Írtam 3 családnak, ebből egy nem olvasta még el a levelet, egy elolvasta, de még nem válaszolt semmit, egy vissza is igazolt, h megfelelnék, de azóta nem írt semmit.
Nyártól szeretnék kimenni és úgy gondolom jobb most elkezdeni a keresgélést. De meddig kell keresni?
És egyáltalán van olyan, h egy család magától ír nekem?
Jaj, de irigyellek :P
Remélem nekem is sikerül majd. Hova mész? Mert ha esetleg úgy van szívesen ismerkednék kint hazaiakkal is :P
augusztusi vagyok, a 70-100 font kb reális szerintem. nekem 135$-t ígértek hetente a kanadaiak.
# 16/18 török riviéra!? az igen!! török család meg minden?
# 17/18 nem mindegyik egyetem enged rögtön halasztani, a legtöbbjük legalább 1 sikeres félévet kér a halasztás előtt. belgiumba am elég jók a lehetőségek, meg a hollandok eléggé au pair szeretők még, azt hallottam. :)
Én két nyáron is próbálkoztam, hogy kimennék a szünídőre, de egyszer sem volt szerencsém. Ma már nem is bánom, talán így volt jobb.
Eléggé leszűkíti a potenciális családok körét, ha csak 2,3 hónapra mennél, jogsi nélkül, kevéske tapasztalattal. Legmeszebb odáig jutottam egy holland családdal, hogy email-eztünk elég sokat, de végül mégis másik lányt választottak, egyszerre 3unkkal vették fel a kapcsolatot... Nade sebaj, ma már nem bánom:)
Most megint rá akar adni a fejem, hogy megyek, de most úgy döntöttem, minimum egy évre megyek... már jogsim is van azóta, remélem így nagyobb szerencsém lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!