Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi idő után találtatok...

Mennyi idő után találtatok családot? (Au-pair)

Figyelt kérdés

Én kb 5 napja csinálom a dolgot. Au-pariworld-re regisztráltam.

Írtam 3 családnak, ebből egy nem olvasta még el a levelet, egy elolvasta, de még nem válaszolt semmit, egy vissza is igazolt, h megfelelnék, de azóta nem írt semmit.

Nyártól szeretnék kimenni és úgy gondolom jobb most elkezdeni a keresgélést. De meddig kell keresni?

És egyáltalán van olyan, h egy család magától ír nekem?

2012. febr. 24. 18:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Jaj, de irigyellek :P

Remélem nekem is sikerül majd. Hova mész? Mert ha esetleg úgy van szívesen ismerkednék kint hazaiakkal is :P

2012. márc. 11. 17:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Jha, és megmutatnád nekem a családot? Kíváncsi vagyok, hátha írtam nekik én is :)
2012. márc. 11. 17:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is most szeretnék majd nyáron utazni, és most keresgélek az Aupair wolrdon. ti hova mentek? :-)
2012. márc. 11. 17:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Én Londonba vagy Oxfordba mennék szívesen :)
2012. márc. 11. 19:42
 15/21 anonim válasza:
én vagyok a szintén augusztusban utazó, Kanadába megyek! :D
2012. márc. 12. 19:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Gondoltam én is írok, én tavaly nyáron a török riviérán voltam. :) Már feladtam a keresgélést, amikor írt a család és szinte egyik napról a másikra dőlt el, hogy megyek. Nagyon jó volt! :) Ja, és szintén au pair world...
2012. márc. 12. 19:36
 17/21 anonim ***** válasza:
uhh, én már egy ideje keresgélek, de igazából, nem is tudom pontosan hova mennék, meg mennyi időre. először csak arra gondoltam, hogy nyárra franciaországba. most ott tartok, hogy egész évre svájcvba. igazából egyik ország sem érdekel annyira, de megszeretnék jól tanulni franciául, és annak nem látom értelmét, hogy elkezdjek egy újabb nyelvet. belgium lenne ami érdekelne meg luxemburg, de hát :D én most fejezem be a gimit és bár jelentkeztem egyetemre, de gondoltam halasztok rögtön egy évet vagy attól függ, hogy milyen családot találok meg hol :D
2012. márc. 12. 20:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Huhuuu, új fejlemények :) Megkeresett egy család: bébiszitterkedés, takarítás, ügyintézés lenne a feladatom. kezdték rögtön a mocskos anyagiakkal és rákérdeztek, h mindezt mennyiért csinálnám. D nekem lövésem sincs mennyi között szokott lenni a dolog(Hallásból tudom, h kb heti 70-100 font között) Mit gondoltok?
2012. márc. 13. 07:52
 19/21 anonim válasza:

augusztusi vagyok, a 70-100 font kb reális szerintem. nekem 135$-t ígértek hetente a kanadaiak.

# 16/18 török riviéra!? az igen!! török család meg minden?

# 17/18 nem mindegyik egyetem enged rögtön halasztani, a legtöbbjük legalább 1 sikeres félévet kér a halasztás előtt. belgiumba am elég jók a lehetőségek, meg a hollandok eléggé au pair szeretők még, azt hallottam. :)

2012. márc. 13. 10:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Én két nyáron is próbálkoztam, hogy kimennék a szünídőre, de egyszer sem volt szerencsém. Ma már nem is bánom, talán így volt jobb.

Eléggé leszűkíti a potenciális családok körét, ha csak 2,3 hónapra mennél, jogsi nélkül, kevéske tapasztalattal. Legmeszebb odáig jutottam egy holland családdal, hogy email-eztünk elég sokat, de végül mégis másik lányt választottak, egyszerre 3unkkal vették fel a kapcsolatot... Nade sebaj, ma már nem bánom:)

Most megint rá akar adni a fejem, hogy megyek, de most úgy döntöttem, minimum egy évre megyek... már jogsim is van azóta, remélem így nagyobb szerencsém lesz.:)

2012. ápr. 15. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!