Mennyi idő után találtatok családot? (Au-pair)
Én kb 5 napja csinálom a dolgot. Au-pariworld-re regisztráltam.
Írtam 3 családnak, ebből egy nem olvasta még el a levelet, egy elolvasta, de még nem válaszolt semmit, egy vissza is igazolt, h megfelelnék, de azóta nem írt semmit.
Nyártól szeretnék kimenni és úgy gondolom jobb most elkezdeni a keresgélést. De meddig kell keresni?
És egyáltalán van olyan, h egy család magától ír nekem?
Szia!
Engem a család keresett meg. A levélre megnéztem a profilját, ott volt pár kérdés válaszoltam, majd feltettem az enyémeket is. Most várom a választ.
Ha a levél csak a gép által automatikusan küldött levél akkor írjál nekik valamit magadról, kérdezz róluk.
Én ha jól emlékszem 2-3 hónapig kerestem, mire rátaláltam a családomra. Én is az aupairworld-on keresztül találtam rájuk, bár ez már elég régen volt.
Kitartást. Jó buli, megéri, de azért kemény munka is a gyerekekkel, na meg a nyelvtanulás.
2 hete regisztráltam, szintén au pair world-re, és már van családom. :) de egyébként tényleg változó, én kb 5 családnak írtam, ebből 3 még mindig nem olvasta el, 1-el több üzenetet is váltottunk, de végül akadt egy lány aki előbb jelentkezett és őt választották.
most az 5. családdal megvolt az interjú, jövőhéten megyek jegyet intézni.:)
sok sikert!
Utolsó vagyok, én is augusztus végén utazok! :D
De persze, ráérsz még szerintem. igazából családfüggő mennyire hamar kezdenek el au pairt keresni.
Az én családomnak a mostani au pairje július végén megy haza, viszont mivel már 4 éve folyamatosan van au pairjük így szeretnek biztosra menni, hogy már most lefixálják ki jön ha a mostani lány hazamegy.
Viszont gondolom van olyan család aki később dönti el, vagy esetleg első au pair-jük és igazából kb mindegy nekik mikor kezd a lány. Augusztusig még kismillió család dönthet úgy, hogy kell nekik valaki a háztartásba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!