Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi idő után találtatok...

Mennyi idő után találtatok családot? (Au-pair)

Figyelt kérdés

Én kb 5 napja csinálom a dolgot. Au-pariworld-re regisztráltam.

Írtam 3 családnak, ebből egy nem olvasta még el a levelet, egy elolvasta, de még nem válaszolt semmit, egy vissza is igazolt, h megfelelnék, de azóta nem írt semmit.

Nyártól szeretnék kimenni és úgy gondolom jobb most elkezdeni a keresgélést. De meddig kell keresni?

És egyáltalán van olyan, h egy család magától ír nekem?

2012. febr. 24. 18:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan aki 1 hét alatt talál családot, van akinek több hónap! Ez változó. A családok is megkereshetnek.
2012. febr. 24. 18:32
 2/21 anonim válasza:
100%

Szia!

Engem a család keresett meg. A levélre megnéztem a profilját, ott volt pár kérdés válaszoltam, majd feltettem az enyémeket is. Most várom a választ.

Ha a levél csak a gép által automatikusan küldött levél akkor írjál nekik valamit magadról, kérdezz róluk.

2012. febr. 24. 20:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ha jól emlékszem 2-3 hónapig kerestem, mire rátaláltam a családomra. Én is az aupairworld-on keresztül találtam rájuk, bár ez már elég régen volt.

Kitartást. Jó buli, megéri, de azért kemény munka is a gyerekekkel, na meg a nyelvtanulás.

2012. febr. 25. 12:11
 4/21 A kérdező kommentje:
És te szeretsz kint lenni? Írnál nekem egy kicsit a tapasztalataidról?
2012. febr. 25. 19:10
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is elkezdtem ilyenkor keresni kb, de alig taáltam. Mivel csak nyárra szerettem volna menni, ez jelentősen megnehezítette a helyzetemet. Június elején már feladtam, hogy ez nem fog összejönni, aztán kb két hét elteltével záporoztak az e-mailek, több potenciális hely volt, ahova indulhattam is volna. Végül ahova mentem, az úgy alakult ki, hogy a család vette fel velem a kapcsolatot, váltottunk pár e-mailt, lefoglalták nekem a jegyet és másfél hét múlva már repültem is. Az én tapasztalataim alapján a családok nem igen kapkodják el a keresgélést.
2012. febr. 26. 11:48
 6/21 A kérdező kommentje:
Értem:) Remélem, nekem is sikerül találnom egy családot:D
2012. febr. 26. 12:33
 7/21 anonim ***** válasza:
Én február végén kerestem el keresni, április végén találtam egy családot, akkor interjúztunk és május végén lett meg a választás. Auguszuts végén utaztam ki hozzájuk. Még 5 hónapom van náluk.
2012. febr. 29. 19:17
 8/21 anonim válasza:

2 hete regisztráltam, szintén au pair world-re, és már van családom. :) de egyébként tényleg változó, én kb 5 családnak írtam, ebből 3 még mindig nem olvasta el, 1-el több üzenetet is váltottunk, de végül akadt egy lány aki előbb jelentkezett és őt választották.

most az 5. családdal megvolt az interjú, jövőhéten megyek jegyet intézni.:)

sok sikert!

2012. márc. 10. 17:45
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen, de én csak augusztustól keresek családot... Szval még van időm, nem?
2012. márc. 10. 17:51
 10/21 anonim válasza:

Utolsó vagyok, én is augusztus végén utazok! :D

De persze, ráérsz még szerintem. igazából családfüggő mennyire hamar kezdenek el au pairt keresni.

Az én családomnak a mostani au pairje július végén megy haza, viszont mivel már 4 éve folyamatosan van au pairjük így szeretnek biztosra menni, hogy már most lefixálják ki jön ha a mostani lány hazamegy.

Viszont gondolom van olyan család aki később dönti el, vagy esetleg első au pair-jük és igazából kb mindegy nekik mikor kezd a lány. Augusztusig még kismillió család dönthet úgy, hogy kell nekik valaki a háztartásba. :)

2012. márc. 11. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!