Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ismer e valaki Londonban vagy...

Ismer e valaki Londonban vagy környékén olyan magyar származású vagy angol családot, akinek szüksége volna idős családtagjának ápolására szakképzett ápolónőre, vagy gyermekei mellé gondozónőre, jelenleg még kevés angol tudással?

Figyelt kérdés
55 éves, fiatalos, gyakorlattal rendelkező ápolónő vagyok. Fiam Londonban él, hozzá szeretnék közelebb kerülni. Szakképzett ápolónőként dolgozok. Szívesen vállalnám idős, beteg emberek ápolását, gondozását, vagy max. 2 gyermek mellé gondozónőként elhelyezkedni. Most kezdtem el tanulni angolul tanulni, néhány hónap múlva is ráér.
2010. jan. 30. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

nézd meg ezen az oldalon, itt sokféle állás van.

2010. jan. 30. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen.van szerencsém ismerni pár idős nénikét/bácsikát,és az utcánkban is sok angol család lakik gyerekestül... Nem akarlak elkeseríteni,de te nem fogsz így munkát találni..Idő emberek mellé ezekre is szükséged lesz ha munkát akarsz

1.nagyon jó társalgási angol nyelvtudás

2.angol referencia(ha nincs akkor angol személytől jó ajánlás)

3.jogosítvány(sok esetben saját autó)

4.A szakmás angliai honosítása(vagyis ha kijössz le kell tenned egy munkavédelmi tanfolyamot,és pár ápolónői vizsgát.Az egész vizsga egyébként csak pénz kérdés...legalábbis így is tudnak valamiért pénzt kérni.

5.Angol telefonszám.

Ha angol gyerekekre akarsz vigyázni akkor majdnem ezek a követelmények(kivéve a 4.pont),de itt meg a korod miatt esélytelen,mert inkább fiatalokat várnak...

Egyébként gondolod ha olyan könnyű lenne ilyen munkát találni akkor nem mennének sokan??

Én nekem most ajánlottak idős néni mellé gondozónak(pedig még nővérke sem vagyok,csak ismerem a néni testvérét,mert ő a szomszédom,és sokat segítek neki)de vele kellene laknom egy házban napi 24 órán keresztül..Inkább nem vállaltam..De ez a munka is ismeret útján lett volna..

Munkát még tudsz nézni a jobcenter.co.uk oldalán is.

Sok szerencsét

37/N

2010. jan. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!