Milyen lehetőségeim vannak, ha le akarok telepedni Izlandon?
Sziasztok!Izland egy régi nagy álmom!Maga a béke és a nyugalom szigete.Az emberek lazák, barátságosak és befogadóak( bár személyes tapasztalatom még nincs velük kapcsolatban), viszont az vitathatatlan, hogy elképesztően szép hely, tökéletes természeti adottságokkal és mivel nagyon szeretem a természetet így méginkább hamar a szívembe zártam Izlandot.Tudom, hogy egy nagyon kultúrált és letisztult sziget, ahol az ott lakók annyira figyelnek a környezetükre, hogy szinte még egy elejtett zsebkendő sincs az egész szigeten.Hosszasan sorolhatnám, hogy miért szeretnék Izlandon élni, de.....
Hogyan lenne lehetőségem kint élni?Azt tudom, hogy nem része az EU-nak, de ugyanazok a szabályok Izlandon, mint az EU országaiban.
Milyen engedélyek szükségesek a letelepedéshez?Mennyire nehéz munkát találni és miből élnek ott az emberek?Mennyire drága a szállás és az étkezés?Az angol nyelv elég lenne?
UI.:Még nagyon az elején járok a tervezésnek, ezért kérlek ne tartsatok tudatlannak és minden segítséget megköszönök!
Szerintem az Izlandi p.ncik gyönyörűek🙂
Svédországba jártam,már aki eredeti svéd szőke baromi csinosak voltak de mind 1 kaptafa volt .
Szerintem Izland is hasonló lehet.
Úgy látszik a google-t még nem tudja használni ez az előrehaladott fiatal srác.
De azt aláírom, hogy reálisabb elképzelés, mint azok a kérdezők, akik angoltudás nélkül akarnak Ausztráliában/USA-ban letelepedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!