Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tavaly kint voltam tesommal...

Tavaly kint voltam tesommal külföldön.Ma megint adódott lehetőség, hogy ki menjünk de én nagyon nem akarok o viszont igen.Olyan gyomor idegem van emiatt mert sajnálom őt,hogy egyedül kell ki menjen.Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Pedig o is mondta,hogy ha nem akarok ne menjek azt is mondta,hogy egyszer elválnak útjaink ami igaz de még is ha rágondolok,hogy egyedül ki megy egyből rám jön a sírás.
2021. aug. 5. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert mi baja lesz, ha egyedül megy?? Megmondom: semmi. Még jobban is jár, hogy nem kell alkalmazkodnia hozzád.

Sokan vagyunk, akik egyedül is szeretünk utazni, nem kell ezt valami rémes dolognak képzelni. Rengeteg előnye van.

2021. aug. 5. 07:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú, hogy már ezért is kivered a hisztit.

Jobb lesz neki egyedül!!

2021. aug. 5. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehat te sirsz, nem o. Valoszinuleg egyedul jolerezne magat, te meg esetleg eltosznad az o kedvet is.
2021. aug. 5. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:

nem érdemes ezt ennyire túlbonyolítani. ha akarsz menni, menj. ha nem akarsz, ne menj. ha még ő is egyetért a döntéseddel és nem zavarja, akkor nem érdemes ügyet csinálni belőle.

ha téged az zavar, hogy nélküled is elmenne, akkor neked van valami gondod. pl. féltékeny vagy, vagy őt félted? lehet, hogy neked kéne hozzászoknod a gondolathoz, hogy ő nélküled/egyedül utazik. vagy hogy ő elutazik, te meg itthon maradsz.

2021. aug. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!