Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Mik a lehetőségeim ha Ausztrál...

Mik a lehetőségeim ha Ausztráliába akarok menni?

Figyelt kérdés
17 vagyok,jól tudok angolul és azon gondolkozom tudnék e boldogulni ha ennyi idősen mennék ki Ausztráliába.Nem suliba akarok járni hanem dolgozni valahol,ez így lehetséges lenne?És egyáltalán,milyen iratok szükségesek hogy kiköltözzek?
2009. aug. 13. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Az,hogy jól tudsz angolul az nem elég.Tudod nagyon sokan vannak akik az iskolában tanulják az angolt(esetleg van középfokú nyelvvizsgájuk is)de ha kimennek Angliába vagy Ausztráliába "köpni-nyelni" sem tudnak mert nem értik,hogy miről beszélnek...De ez nem elég.Ausztráliában pont rendszer van..Minél több pontot tudsz összeszedni annál nagyobb esélyed van kint élni,dolgozni..Amire mindenképpen szükséged van:IELTS 6-os nyelv vizsga,valamilyen hiány szakma,és bizonyos tőke...Azt kell,hogy mondjam neked jelenleg nincs esélyed.Tedd le ezt a fajta nyelv vizsgát,tanulj valami jó szakmát(vannak olyan oldalak ahol részletesen leírják,hogy egyes országokban melyek a hiány szakmák),és spórolj..Talán pár év múlva próbálkozz...
2009. aug. 13. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:
oké köszi,és arról esetleg tudsz linket hogy a hiányszakmáknak hol nézzek utána? :D
2009. aug. 13. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Első vagyok...itt nézd meg.ez talán segít,de ha a googlet használod,még többet megtudhatsz az egész rendszerről.Sok szerencsét.

[link]

2009. aug. 13. 14:12
 4/7 A kérdező kommentje:
hűha köszi. úgy tűnik még tényleg várnom kell:D
2009. aug. 18. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de az azér nem úgy avn,hogy ma eldöntöm és holnap megyek.Például él kinn rokonod vagy hol akarsz lakni?Nekem van kinn rokon 19 éves vagyok ,de azért nem olyan egyszerű kimenni.
2010. febr. 6. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
avn helyett vant akartam írni
2010. febr. 6. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
ez engem is nagyon érdekelne. Valaki meg tudná mondani mivel lehet pontokat szerezni?gondolom mindenkitől ugyanazokat várják el vagy kérdzeik..Azt tudom hogy a középfokú 1 pont..de utána?:S
2010. dec. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!