Megeri kikoltozni ausztraliaba? Tobbi lent
milyen a megelhetes?
mennyi a minimalber?
dragak a dolgok?
(ausztral ferj) menyire nehez. es ido,penz igy letelepedesi engedelyt szerezni?
mik a hianyszakmak?
Egy jó angoltudással minden megoldható.
Akármilyen meglepő, a helyzet sokkal jobb ott, mint itt.
A megélhetés is sokkal jobb.
Természetesen drágább, de mivel sokkal jobbak a fizetések, ezért jobb az élet ott. Elég nehéz kijutni oda, de ha találsz ismerőst, akkor könnyű dolgod van.
Ajánlom figyelmedbe, Sydney-i magyarok körét (vagy valami hasonló), ők biztos tudnak segíteni
Nekem vannak kint rokonaim, az egészségügyi szakmák jelenleg a hiányszakmák (ápoló, szakorvos). Rohadt drága ott az élet, és messze van! Szinte minden fiatal albérletben lakik, mert nincs semmi támogatás. Unokatesóm modell kint, most ment férjhez egy ausztrálhoz. Hát, nekünk nagyobb esküvőre telt itt Magyarországon! Nem tudsz havonta hazarepkedni, nagyon meg kell gondolni!
Miért nem Anglia?
FromOz milyen igazat mondott! Imádlak! :D
És kiköltözni szeretne az illető tehát valószínű nem akar ide oda röpködni. Ha egyszer kijutnék szerintem én sem biztos, hogy bánnám ha ott ragadnék! Angliát meg hagyjuk már, nem mindenkit vonz a szar idő és a sok bevándorló. Tényleg mást nem is látnak az emberek csak Angliát, most meg főleg jó ott a helyzet!?
"Akármilyen meglepő, a helyzet sokkal jobb ott, mint itt. "
Szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy máshol jobb a helyzet, mint itthon... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!