Jövő hét kedden Salzburgba, vagy Münchenbe szeretnék utazni, de nem akarok menekültekkel összezsúfolódva lenni. Milyen lehetőségeim vannak? Nemzetközi busz?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 20:43
1/5 anonim válasza:
Ha busszal mész, akkor az autópályán fogsz dekkolni a 30 kilométeres dugóban az osztrák határnál.
Megoldás, hogy a vonatra első osztályú jegyet veszel, ott tuti kényelmes lesz.
2/5 anonim válasza:
Nem akar menekültekkel utazni. Micsoda fideszkormány által felheccelt kirekesztő rasszista. ( Ez szarkazmus volt, gyengébbek kedvéért poén. :) )
De én is csak azt tudom javasolni amit az első. Elsőosztályú jegyet válts vonatra, vagy szállj repülőre.
4/5 anonim válasza:
Most láttam tv-ben, ezeknek mindegy 1. vagy 2. osztály... És még jegye se volt...
5/5 anonim válasza:
A menekültek gondolkodás nélkül a railjeteket célozzák meg, azon kívül minden jó.
Pl. nem a keletiből induló bécsi vonatok, euregio személyvonatok, sopronból meg félóránként van vonat bécsbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!