Miért jön be sokaknak annyira az USA?
Figyelt kérdés
Ott is nem pl Florida hanem a nyüzsgés a hatalmas metropolisok. Ellenben Európa déli része kellemes, meleg, történelmi látnivalók vannak, tenger, szép szállodák, bazarok, városokban üzletek stb.2023. febr. 22. 10:10
11/15 anonim válasza:
Leginkább a hollywoodi filmekben látható helyszínek, hangulat miatt.
Plusz ugye biztonságos ország, angol a beszélt nyelv.
12/15 anonim válasza:
Mert az USA egy szuper jó hely, ha a természeti csodáit nézzük rengeteg national park, pl. Yellowstone, Grand Canyon, Bryce Canyon, White Sand, Everglades, és, és, és.. a Mojave sivatag, mind, ami Európában nincs. A nagyvárosok is lenyűgözöek. Biztonságos, gazdag, kulturált, easy going emberek, és nagyon közvetlenek. Más léptékek vannak ott, mint Európában. Nekem nagyon tetszik.
14/15 anonim válasza:
Mivel az átlag filmfogyasztó rengeteg amerikai filmet lát élete során, nekem evidens, hogy sokan, ha lehetőségük adódik rá, szeretnék a saját szemükkel is látni azokat a helyeket, amiket filmeken annyiszor láttak.
Én mondjuk mindig úgy vagyok ezekkel a gyakran látott helyekkel (nem csak az usa-ban), hogy a valóságban mind egy kicsit más, kicsit kisebb, mint a filmekben.
15/15 anonim válasza:
Igen,tudom itthon vannak hasonló helyek,de ennyire biztos,hogy NEM! https://www.youtube.com/@HoodTime/videos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!