Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Rájöttem, hogy a mai világban...

Rájöttem, hogy a mai világban az átlagemberek visszaélnek a szeretettel, ha nem kapnak akkor önzőek még jobban, fogalmuk nincsen sokaknak itt sem, hogy honnan fakad?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 00:23
 1/5 anonim ***** válasza:
De te saját magadat nem sorolod az "átlagemberek" közé, gondolom.
2023. jan. 26. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Spirituális fejlettlenség. Nem direkt csinálják.
2023. jan. 26. 08:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem Jézus örökkévaló szeretete hozott ki ebből az önző állapotomból. Ő a forrás. Áldás!
2023. jan. 26. 11:20
 4/5 KZitus ***** válasza:

Szia

Maga Jézus — amikor ’a dolgok rendszere befejezésének a jeléről’ jövendölt — ezt mondta: „A növekvő törvénytelenség miatt a szeretet sokakban kihűl” Máté 24:3, 12.

Bibliai prófécia beteljesedését tapasztalod.

Tehetsz azért, hogy ne rajtad teljesedjen be. Mutass szeretetet az emberek iránt. Ezt számtalan módon megteheted....akár naponta jó szóval is.

2023. jan. 26. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy visszaélnek, azt inkább, hogy nem ismerik. Vannak olyan szerencsések, akik kis korukban bőséggel kaptak belőle, és idősebb korukban van miből osztani. És észre sem veszik, ezzel mennyire jól járnak. Mások viszont semmit sem kaptak kicsi korukban, és később már nem tudják megtanulni, mi az, mert félreértik. Ők nem adnak senkinek, de nem rossz emberek, hanem szerencsétlenek. A szeretet az egyik legbonyolultabb emberi érzés.
2023. jan. 26. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!