Miért jön be sokaknak annyira az USA?
Figyelt kérdés
Ott is nem pl Florida hanem a nyüzsgés a hatalmas metropolisok. Ellenben Európa déli része kellemes, meleg, történelmi látnivalók vannak, tenger, szép szállodák, bazarok, városokban üzletek stb.2023. febr. 22. 10:10
1/15 anonim válasza:
Mivel valószínűleg, aki kijut az usába, európa nagyrészét már körbejárta és valami újra vágyik.
3/15 A kérdező kommentje:
Jó de miért pont az USA miért nem pont Brazília vagy Argentína van így felkapva? Vagy India Indonézia.
2023. febr. 22. 11:22
4/15 D. Brasco válasza:
Mondjuk az usa metropoliszait európa déli régióival hasonlítgatni......
És azért az usa van felkapva ellentétben azokkal amiket felsoroltál,mert az egy jóléti állam,egy nagyhatalom....nem pedig egy nyomortanya,vagy valamilyen fejlődő ország.Ha már városokat emlegettél ez kb olyan mintha azt kérdeznéd a külföldiek miért Budapestet jönnek meglátogatni,és miért nem valamelyik borsodi zsákfalut?
5/15 A kérdező kommentje:
Pl Isztambult lenyomortanyazni....
A természeti szépség és adottsagok össze sem hasonlíthatóak a nyüzsgő metropoliszokkal, természetellenes. Mellesleg Európának van több ezer éves kultúrája míg az USA meg a hembörgört is csak atvette a nemetektol...
2023. febr. 22. 11:44
6/15 D. Brasco válasza:
Mondjuk így azért elég nehéz lesz bármi féle érdemi diskurzus, hogy jól láthatóan az értő olvasás sem megy......meg teljesen különböző dolgokat próbálsz meg egymáshoz hasonlítgatni.Mondjuk ebben meg ez a jó hogy nem mindenkinek ugyan az tetszik,ezért szereti valaki jobban a metropoliszokat mint az isztambuli bazárt,de ha ezt most külön el kell magyarázni neked,az már régen rossz.....
7/15 anonim válasza:
Pontosítanék annyit, hogy Amerikában gyönyörű tájak és túraútvonalak léteznek. Az Egyesült Államok nem csak a metropoliszokból állnak, még a filmekben is külön klisé az aranyos kivárosi felállás.
8/15 anonim válasza:
Lehet hogy Arg, Indo es India (Braziliaban nem voltam) nyomortanya de kulturaban is es tajban is messze veri az USA-t. Nem beszelve arrol jogu koval olcsobb es biztonsagosabb is.
10/15 anonim válasza:
Én már voltam kint az USÁ-ban, és szívesen visszamennék, nekem nagyon tetszett. Teljesen más, mint Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!