Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Londonban élni?

Milyen Londonban élni?

Figyelt kérdés

lenne pár kérdésem.:)

1. nehéz ott letelepedni?

2. csak felsőfokú angol tudással lehet munkát kapni?

3. ha meglátják, hogy német a vezetéknevem, ki fognak utálni?:D

4. mennyire elfogadóak a melegekkel szemben?

2010. aug. 4. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi sem reménytelen.. én is meleg vagyok és soha nem éreztem úgy, hogy bárcsak ne lennek az, vagy hogy milyen rossz így.. persze lehet, hogy most tehernek tűnik de lesz ez ennél még sokkal jobb is, tehetsz róla, hogy jobb legyen! Ne engedd, hogy mások mondják meg milyennek kell lenned. Az, hogy meleg vagy nem változtat semmin, ugyamolyan életed lehet, mint bárki másnak csak lehet, csak lehet, hogy ezért tenned is kell, azzal kezdve, hogy elmész ebből az országból Nyugat-Európa, tengerentúl felé. Ebben az országban lehetetlen így élni. Az emberek annyira tudatlanok, itt a nép többségét ha megkérdeznéd hogy ismer-e valakit aki meleg azt mondaná, hogy nem, pedig mindenki ismer melegeket.. nincs olyan közszereplő se aki vállalná, na persze ott van Steiner Kristóf de ő is fogta magát és elment innen és jól is tette. Melegházasság elkövetkezendő 15 évben nem fog megtörténni, gyereket nevelni meg ilyen társadalmi körülmények között nem lehet.. mindenki hogy megnézne.. aki boldog akar lenni annak innen sajnos el kell mennie.

Van a világon rengeteg hely ahova elmehetsz és nem fognak kinézni, senkit nem fog érdekelni, hogy meleg vagy. Csomó helyen lehet házasodni, örökbefogadni stb.

Azt veszem ki abból amit írsz hogy nem is nagyon ismersz senkit aki meleg.. ez így van? Mert így még rosszabb ha nem tudsz senkivel beszélni róla. Pedig vannak ám rengetegen, az is akiről nem is gondolnád..

Fej a fejjel. <3 :)

2011. máj. 4. 21:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát, egy-kettő van. De nem is erről van szó, hogy nincs kivel megbeszélnem, csak úgy érzem, így soha nem lesz senkim.
2011. máj. 5. 10:54
 13/13 anonim válasza:
én birom sőt szeretem a meleg barátaimat mert velük jobban szeretek beszélni mint egy barátnőmmel!:]
2011. máj. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!