Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Londonban élni?

Milyen Londonban élni?

Figyelt kérdés

lenne pár kérdésem.:)

1. nehéz ott letelepedni?

2. csak felsőfokú angol tudással lehet munkát kapni?

3. ha meglátják, hogy német a vezetéknevem, ki fognak utálni?:D

4. mennyire elfogadóak a melegekkel szemben?

2010. aug. 4. 12:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

meleg vagy?

szerintem ez nem jelent gondot

a többire nem tudok válaszolni:S

2010. aug. 4. 13:08
 2/13 A kérdező kommentje:

hát, sajnos igen:S

ezért is akarok csak elmenni innen. Berlin és London között gondolkozom.

2010. aug. 4. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

- letelepedni nem nehéz,csak a megfelelő szállást megtalálni nehéz

- Inkább azt mondom,hogy társalgási angol tudás nélkül nincs esély hogy munkád legyen..Vagyis tudj beszélni,és értsd mit mondanak....

- Teljesen mindegy milyen a vezeték neved,Senkit nem fog érdekelni,mert Anglia amúgy is elég vegyes ország lett

- Annyira ahogy bárhol a világban.Ott is vannak akik elfogadják,és vannak akik nem...

2010. aug. 4. 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

de azt nem feltétlenül muszály tudniuk, hogy az vagy

amúgysem...

2010. aug. 4. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:

éltem Londonban és most Berlinben élek. ha meleg vagy akkor szerintem ide gyere. persze Londonban is vannak sokan de Berlin szerintem európa meleg fővárosa :) és itt tényleg a kutyát nem érdekli ha meleg agy lezbi vagy.

de amúgy londonban elég a középfokú nyelvtudás, és a letelepedés nem nehéz csak melót kell találnod. (ami lehet hogy nehezebb a mostani gazdasági helyzetben)

németbe pedig munkavállalói engedély is kell és sajna pont Berlin környékén a legnagyobb a munkanélküliség.

2010. aug. 4. 16:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ezt alátámasztom, Berlinben temérdek meleg van...
2010. aug. 4. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
hátja, a főpolgármester is meleg.
2010. aug. 7. 19:03
 8/13 anonim válasza:

één ish oda akarok költözni 2év mulvaaa:O ugyan ezek a kérdéseim azon kivűl hogy meleg vagyok mert ugye lány vagyok..:D amugy toleránsak a melegekkel mert nekem van Londomba kint meleg ismerősöm meg ugye a McFly:P ha kérdésed van Angliával vagy Londonnal kapcsolatba irj privibe nyugottan!:)

u.i. ne mondd azt hogy sajnos meleg vagy!:O én személy szerint jobban birom őket!:) nyugottan irj!;]

2011. febr. 11. 14:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne mondj ilyet, hogy sajnos!!

Amúgy London meg Berlin a világ melegfővárosai közé tartoznak, rengeteg meleg van mindkét fővárosban, kismillió melegbár, stb.. nagyon meleg helyek :D Az emberek is elfogadóak Angliában nem csak Londonban, de Bristol Brighton stb. szóval minden nagyváros. Németországban sztem bárhol élhetsz melegként nem lesz problémád. Jól teszed bárhova mész, Magyarországon lehetetlen melegként élni. (cigányként, zsidóként is.. )

2011. máj. 3. 19:32
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyosak vagytok, de én ezt úgy élem meg, hogy igenis sajnos. annyira reménytelen így minden.
2011. máj. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!