Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen Londonban élni?

Milyen Londonban élni?

Figyelt kérdés
Jobb az élet, mint Budapesten? Aobban ki lehet jönni a fizetésből? Azt hallottam, hogy Angliában megbecsülik a tanárokat. Ez igaz?
2009. júl. 4. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag mindenképp. És a tekintélyük is nagyobb
2009. júl. 4. 22:12
 2/16 A kérdező kommentje:
és a lakások minősége tényleg nagyon rossz? azt hallottam, hogy csótányok vannak meg stb.
2009. júl. 4. 22:43
 3/16 anonim válasza:
92%
Hát, nemrég voltam Angliában.Az egyik legjobb telefon volt a boltban és itthon egy átlagos embernek egy teljes havi fizetésébe kerülne,ott pedig egy átlagos embernek a "fele" fizetésébe kerül.A lakások tényleg roszabbak,kis szobák, rossz ágyak és sok bogár..
2009. júl. 9. 09:23
 4/16 anonim válasza:
90%
Az előző vagyok,nemrég=fél éve:D
2009. júl. 9. 09:23
 5/16 A kérdező kommentje:
köszi
2009. júl. 9. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

Minden horrodrága, az autó ott luxusnak számít!

Mindenki busszal meg metroval jár mindenhova, a benzin a csillagos égbe van, és nem kapni rendes kaját, mindenhol csak ezek a teasütemények meg kétszersültek

A gyümölcsöt zöldséget nem tudod megfizetni!!

A dinnyét pl szeletre adják, egy szelet dinnye kb ezer ft nak megfelelö font...

Párom a multhéten volt kint, majd éhenhalt..

2009. júl. 11. 23:02
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Baromi sok arab van...

Sokan azzal jönnek hogy az ottani fizetések..

Én erre annyit mondok hogy az ottani fizetések az ottaniaknak vannak, nem egy bevándorlónak!

Ahová már külföldit keresnek az azért van mert olyan keveset fizet, hogy már az angoloknak sem éri meg elvállalni!

Ott is sok a munkanélküli, és ha meló van akkor elöbb vesznek fel egy angolt mint egy bevándorlót!

Mint bevándorló neked ott nincsenek jogaid egy angollal szemben, ha nem tetszik valami haza lehet menni kb így müködik náluk...

2009. júl. 11. 23:20
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat... valahogy sejtettem, hogy ezek lesznek... eddig nemsok jót hallottam Londonról, az meg hogy sok a bogár, végképp kiábrándított... de megtaláltam a nekem való helyet... Berlin sokkal jobb hely. Nem esik annyit az eső, és az emberek átlagban kedvesek
2009. júl. 12. 08:59
 9/16 A kérdező kommentje:
és szeretik a magyarokat!
2009. júl. 12. 09:00
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

A gyarmatokból szívesebben fogadják a munkásokat (pl.india)

A külföldi örüljön,hogy munkát kap. :O

Font ~ Euro közti külömbség most még szembetűnő,de kitudja mi fog még történni...

Berlin közelebb is van,színvonalasabb,és sokkal is szebb.

Nem olyan ördöngős megtanulni azt a német nyelvet,csak kell hozzá egy kis "undor",hogyha nem szereted. :)

2009. júl. 31. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!