Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen Londonban élni?

Milyen Londonban élni?

Figyelt kérdés
Jobb az élet, mint Budapesten? Aobban ki lehet jönni a fizetésből? Azt hallottam, hogy Angliában megbecsülik a tanárokat. Ez igaz?
2009. júl. 4. 22:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de én szerencsére nagyon szeretem a németet és egész Németországot:)
2009. aug. 1. 15:12
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Londonban élek kb. fél éve, és sokkal jobban szeretem, mint Budapestet. Nem olyan durva a helyzet, mint páran írták, a mi lakásunkkal semmi gond, se csótány se ilyesmi, és még máshol sem láttam eddig. A házak eléggé (sőt teljesen) egymás mellé vannak nyomva, ez nem tetszik annyira, mert nagyon egyhangúak az utcák, de megszokod, meg nem is olyan fontos. A kajával sincs semmi gond, nemcsak teasüteményt lehet enni, vannak nagyobb áruház, vehetsz amit csak akarsz, a zöldség/gyümölcs ára sem olyan borzalmas, simán vehetsz belőlük, nem számít luxusnak.

Lakása kevés embernek van, inkább bérelnek. A fizetésről meg annyit, hogy úgyanúgy megy, mint Magyarországon, vagy annyit keresel, amennyiből kijössz, vagy többet, reméljük nem kevesebbett:), persze ha utána visszamennél Budapestre, úgy, hogy Londonban semmit sem költenél abból amit kerestél, akkor persze több mindenre költheted Magyarországon, sokan ezt is csinálják. Szóval szerintem jó hely, én szeretek itt élni.

2009. okt. 8. 00:57
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Berlin tényleg jobb hely!A közbiztonság sem rossz(Londonban elég rossz!),a többség elég toleráns a külföldiekkel,nyugodt ,kellemes hely.
2010. aug. 4. 17:15
 14/16 anonim válasza:

Én Londonban élek 3 éve, és imádom!

Semmi baj nincs vele, lehet enni ugyanugy, a lakásom se nem csótányos, se nem lepukkant, a környék ahol lakom, tele van angollal, szóval minden rendben vele.

Persze ha valami putri környékre mész, ott sok a szines meg az arab stb, de azt el kell kerulni.

En a 2-es zonaban lakom, es semmi bajom vele, sot, nem is tervezem, hogy visszakoltozom Magyarorszagra .

Ja es gyumolcsot is lehet enni, abban sincs semmi kulonos :)

2011. márc. 22. 23:40
 15/16 anonim válasza:
Én itt élek 4 éve és haza sem akarok menni. Magyarország sehol sincs Londonhoz képest semmiben. Itt tisztaság van, az emberek kedvesek, és minden sokkal fejlettebb, mint otthon. Az csak egy hülye sztereotípia, hogy itt sokat esik az eső, épp most vezetik be a vízkorlátozást, mert az elmúlt két évben olyan kevés csapadék esett. Semmivel sem rosszabb az idő, mint otthon és még a tél is sokkal enyhébb. Én 4 év alatt nem láttam se csótányt, se egeret,de a barátom se 6 év alatt. Akinek a lakásában az van, az elég lerobbant körülmények között élhet. Aki rossz véleménnyel van Londonról, az valami gettóban lakik, és sajnos sok az ilyen magyar, azért terjednek a negatív hírek. Vannak szegényebb részek, dehát nem oda kell menni. Minden városban vannak jobb meg rosszabb környékek. Ahol én lakom, ott angolok vannak és iszonyat nagy, gazdag családi házak, nem kell sajnálni a pénzt a jobb lakhelyre, mert megéri. A fizetésből jól ki lehet jönni és olcsóbb minden mint otthon. Kiváve a szállás és a bérlet. Én munka után is sokat megyek sétálgatni és olyan gyünyörű részek vannak, hogy a mai napig tátva marad a szám. Szóval Londonban élni nagyon jó!
2012. márc. 13. 12:35
 16/16 anonim válasza:

Ja és nem csak egybe épített házak vannak, a mi házunk is teljesen különálló, és az utcában csak ilyenek vannak.

A kajáról meg annyit, hogy életemben nem ettem olyan jókat mint itt és sokszor az étteremben is nevetséges összegért már olyan menüket lehet enni, hogy csak na!

2012. márc. 13. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!