Milyen Londonban élni?
Londonban élek kb. fél éve, és sokkal jobban szeretem, mint Budapestet. Nem olyan durva a helyzet, mint páran írták, a mi lakásunkkal semmi gond, se csótány se ilyesmi, és még máshol sem láttam eddig. A házak eléggé (sőt teljesen) egymás mellé vannak nyomva, ez nem tetszik annyira, mert nagyon egyhangúak az utcák, de megszokod, meg nem is olyan fontos. A kajával sincs semmi gond, nemcsak teasüteményt lehet enni, vannak nagyobb áruház, vehetsz amit csak akarsz, a zöldség/gyümölcs ára sem olyan borzalmas, simán vehetsz belőlük, nem számít luxusnak.
Lakása kevés embernek van, inkább bérelnek. A fizetésről meg annyit, hogy úgyanúgy megy, mint Magyarországon, vagy annyit keresel, amennyiből kijössz, vagy többet, reméljük nem kevesebbett:), persze ha utána visszamennél Budapestre, úgy, hogy Londonban semmit sem költenél abból amit kerestél, akkor persze több mindenre költheted Magyarországon, sokan ezt is csinálják. Szóval szerintem jó hely, én szeretek itt élni.
Én Londonban élek 3 éve, és imádom!
Semmi baj nincs vele, lehet enni ugyanugy, a lakásom se nem csótányos, se nem lepukkant, a környék ahol lakom, tele van angollal, szóval minden rendben vele.
Persze ha valami putri környékre mész, ott sok a szines meg az arab stb, de azt el kell kerulni.
En a 2-es zonaban lakom, es semmi bajom vele, sot, nem is tervezem, hogy visszakoltozom Magyarorszagra .
Ja es gyumolcsot is lehet enni, abban sincs semmi kulonos :)
Ja és nem csak egybe épített házak vannak, a mi házunk is teljesen különálló, és az utcában csak ilyenek vannak.
A kajáról meg annyit, hogy életemben nem ettem olyan jókat mint itt és sokszor az étteremben is nevetséges összegért már olyan menüket lehet enni, hogy csak na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!