Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Párizsban, Berlinben vagy...

Párizsban, Berlinben vagy Londonban jobb élni? Hol jobbak a lehetőségek, stb?

Figyelt kérdés

beszélem a három nyelvet, szóval ez nem szempont.

szeretem Németországot, de Berlin lepukkantnak tűnik nekem, Párizs gyönyörű, ott szívesen laknék, de mindenkitől azt hallom, hogy mennyire drága hely, Londonról meg hogy rossz az idő, kosz van és drága a megélhetés. :/

2010. okt. 30. 10:32
 1/4 anonim válasza:
Berlin!
2010. okt. 30. 10:45
 2/4 Dijus19 válasza:
Szerintem Párizs! Lehet drága, de gyönyörű...:)
2010. okt. 30. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Párizsban, Berlinben vagy Londonban jobb élni?"

Attól függ, mi számodra a jó élet! Teljesen más stílus, teljesen más lehetőségek vannak a három városban.

"szeretem Németországot, de Berlin lepukkantnak tűnik nekem"

Berlin nem lepukkant, bár vannak olcsóbb részei. Pont ez a lényege, hogy a bohémok, az élet- és egyéb művészek egyik fővárosa.

"Párizs gyönyörű, ott szívesen laknék, de mindenkitől azt hallom, hogy mennyire drága hely"

Párizs drága, bár Londonnál biztosan nem drágább. Tényleg szép és kellemes hely.

"Londonról meg hogy rossz az idő, kosz van és drága a megélhetés. :/"

Londonba senki sem azért megy, mert ott "jó élni". London nem valami szép város, az idő tényleg rossz, az életstílus nem különösebben vonzó. London pénzügyi központ, dolgozni járnak oda az emberek, nem "élni". Arra ott van Párizs vagy Berlin. London az EU legmagasabb jövedelmű régiója.

2010. okt. 30. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Beszéled mindhárom nyelveet???

De jó neked,most komolyan irigyellek!Mennyi idős vagy Kedves Kérdező?

Én csak Londonról tudok neked autentikusan nyilatkozni.

London egy rettenetes nagy metropolisz,kevés brittel és mégtöbb bevándorlóval.Rengeteg ember,az utcán rendesen elsodornak magukkal.A légszennyezettség óriási,mindig megfájdul a fejem meg a torkom.

A belváros szép és hangulatos de kijjebb már egyáltalán nem szép,sőt vannak egyenesen taszító helyei.A közbiztonság rossz,szinte naponta van lövöldözés is.

A szállás az csillagászati áron van.

Szerintem ne akarj ide költözni :)

Hatalmas nyüzsgő őrület...többen laknak Londonban mint egész Magyarországon!

2010. nov. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!