Melyek a legjobb lehetőségek? 22 éves vagyok és fel szeretnék venni egy nagyobb összegű hitelt minél jobb lehetőséggel korábbi hitel letisztázására! Csak értelmes válaszokat szeretnék!
Ez a legrosszabb lehetőség, amit választani akarsz. Hitelt hitelből fizetni. Nem éri meg, ne tedd.
Esetleg részletket mondhatnál még a dologról, de látatlanban azt mondom, hogy az ötlet veszteséges.
Ezt inkább az első kettő válaszolónak:
értem én, hogy ne vegyen fel hitelt, mert így újra csak beleássa magát a vesztőbe, de akkor hogy lehet úgy kilábalni hitelből, vagy lehet törleszteni tartozást, ha amúgy semmi megtakarítása sincs az embernek, és értékesíteni sem tud semmit, amiből pénz jöhetne be? Vagy hagyja azt a hitelt lepörögni, hisz akkor nincs újabb kamatok és előtörlesztési díj a meglévőre?
Színtiszta kíváncsiságból kérdezem, mert valamelyest engem is érint a kérdés, és szeretném, ha kifejtenétek picit jobban. Köszönöm! :)
Hülyeségeket ne tanácsoljatok már neki... Ha tud olyan hitelt, melynek költségei olcsóbbak, mint a mostani akkor naná, hogy érdemes felvenni.
Adósságrendező hitelek, erre keress rá a google-n.
Nekünk volt olyan hitelünk (CHF alapú), amire 120 ezer körül fizettünk havonta, míg a másikra (ugyanannyi CHF tőkére, futamidőre) hetvenet. Ha akkor felveszek egy adósságrendező hitelt, akkor a havi törlesztés 190ről 140 alá ment volna. Persze eladtunk egy nagy értékű ingatlant és abból fizettük ki, de az itt irreveláns.
Kedves Első,
akkor nagyon szerencsés vagy, hogy egy házra össze tudsz spórolni, vagy hogy a szüleid által már van olyan ingatlan, ami a tiéd.. mert egy autó még oké, nagy fizetéssel és tényleg félrerakással azt még el tudom képzelni, de hogy évek (nem évtizedek) alatt egy házra is össze tudnám kapargatni a pénzemet, az lehetetlen..
Összességében pedig egyet értenék Veled, hisz nagyon sokan tényleg csak úgy hasraütésre veszik fel a hiteleket, de a többség szerintem olyan, amikor sajnos tényleg nem nagyon van más lehetőség...
(4.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!