Melyik európai országban a legjobb élni? Ki mit tapasztalt?
Figyelt kérdés
Munka, oktatási rendszer, vállalkozás, egészségügy és egyéb fontos szempontok.#Európa #Európai Unió #Élet Európában #Költözés Európába #A legjobb európai ország #A legjobb európai város
2020. jún. 26. 14:57
1/59 anonim válasza:
Az attól függ, hogy neked mi a megfelelő. A meleg időjárást szereted és nem beszélsz angolul? Akkor nem a szigetország nem neked való. Mit tartasz fontos szempontnak és hány éves vagy?
2/59 A kérdező kommentje:
Nem én szempontjaim most a fontosak. Arra vagyok kíváncsi, hogy a külföldön élő magyarok közül ki hol találta meg a számítását és kíváncsi vagyok mely országokat tartják a legjobbaknak.
2020. jún. 26. 15:41
3/59 anonim válasza:
Szerintem Norvégiában vagy Svájcban. Én szeretem az esőt a hideget és szeretek túrázni. Valamint ezekben az országokban a fizu is jó. De ha te ezeket kevésbé bírod akkor ezek az országok kB felejtősek.
4/59 anonim válasza:
Én Angliát utáltam, Írországban jól érzem magam, de nem itt fogok letelepedni. Jól keresek, jó munkám van, az emberek nyitottak és jó fejek, az ország csodaszép túrázáshoz, de az egészségügy pl. nem valami nagy szám, szerintem az oktatás sem az (mondjuk nálam nem szempont), az ingatlanárak az egekben, hiányzik a napsütés, a tényleges meleg nyár és a friss zöldségek, gyümölcsök. 5-10 évre teljesen jó, de részemről 1-2 év és irány Spanyolország, a mediterrán életstílus az igazán nekem való.
5/59 anonim válasza:
Europaban sehol nem jo elni, nincs olyan orszag. De ha mindenkepp kell valami akkor Spanyolorszag es Portugalia
6/59 anonim válasza:
Azért ez nagyon sok mindentől függ.
Svájcban is vannak iszonyat szegénységben élők ahogy Oroszországban meg Ukrajnában is brutál gazdagok.
Egy átlagos munkás szemével egyértelműen a germán országok,azok közül is Svájc,Ausztria és Norvégia.
7/59 anonim válasza:
Irorszag, teljesen elegedett vagyok, a felsooktatas is remek, a fizu is nagyon jo.
9/59 anonim válasza:
A kérdésre látatlanban könnyű válaszolni. Ki erre ki arra ment a jobb megélhetés reményében. Akinek bejött, az jónak tartja, ahol van. Akinek nem, az nem tartja jónak. Kevés embernek szempont az időjárás.
A világutazó kalandorok ebben nem számítanak, nekik szinte bárhol jó. Mert képesek rá.
10/59 anonim válasza:
#9 Én is úgy indultam neki, hogy nem szempont az időjárás, de 8 év után mégis szempont lett, én se gondoltam volna, hogy ennyire befolyásolja a hangulatomat, hogy évi 6 hónap szürkeség van körülöttem és hogy az ételek minősége is rosszabb. Tény, hogy nem feltétlenül a megélhetés miatt költöztem ki és összességeben jó itt is, de most már mások a prioritásaim és szívesen keresek 40%-al kevesebbet, ha ez azt jelenti, hogy naposabb helyen élhetek. De persze mindenkinek mások a szempontjai, ez való igaz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!