Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bledbe utaztatok már autóval?

Bledbe utaztatok már autóval?

Figyelt kérdés

Májusban tervezünk Bledbe utazni pár napra autóval, és érdekelne milyen útviszonyokkal kell számolni Szlovéniában? Utak minősége, sok a hegymenet/szerpentin, vagy valami amire figyelni kell?

Köszi a válaszokat előre is!

ma 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az utak minősége jellemzően pompás, ha csak Bledbe mentek Magyarország felől, akkor nem igazán kell hegymenetre, szerpentinekre számítani. Ha netán valamelyik hágóra mentek a hegyek között vagy valami eldugott hegyi faluba, akkor igen.
ma 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Semmi gond nincs, tök jók az utak. Parkolni nem könnyű és a városba befele is lehetnek kisebb torlódások, de amúgy nem gond. A vintgar szurdokhoz jutni viszont figyelmet igényel, a gps nem mindíg van toppon.
ma 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lesce-ig autópályán lehet menni. Onnan az utolsó 5-6 km normál országút, de az sem kanyargós. Az utak, autópályák Szlovéniában nagyon jó minőségűek. Kb. osztrák színvonal.
ma 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy zárójeles megjegyzés: sokkal szabálykövetőbbek és türelmesebbek egymással.

Az utak valóban jók. A Triglav meredek szerpentinjétől tartottam, de gyenge kocsival sem volt gond.

Néhány éve jártam be az országot, akkor gyakran találkoztam mini útjavításokkal.

Úgy látom, olyanoknak is nekiugranak, amit mi nem is vennénk hibának.

ma 17:37
 5/5 Mad Max2 ***** válasza:
64%

Bled be kb végig gyorsforgalmi uton lehet menni.

Amugy Bled nem túl izgi hely.

Mi mikor ott voltunk, ettünk 1 ottani krémest, sétafikáltunk ott félórát szt annyi is volt, utána elmentünka Vintgar szurdokhoz, ott meg a nagy melegben a visszauton jól kitikkantunk.

Szerintem semmi izgi nincs ott.

Kivéve ha valaki szeret túrázni, mert ott a környéken sok túrautvonal van, lehet hegyre fel, hegyre le bandukolni az erdőben:)

ma 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!