A nyárra terveztük, hogy Albániába megyünk, Mostaron át, kocsival. Ketten a feleségemmel, 60 év fölöttiek vagyunk. Többen óvatosan mondják, hogy nem teljesen veszélytelen az út.A közlekedés, az élet korunk, gondoljuk át még egyszer. Igazuk lehet?
Figyelt kérdés
Ha koccannánk, esélyünk sem lenne az albánokkal szemben?tegnapelőtt 16:29
1/11 anonim 

válasza:

Ha boszniában koccantok akkor nem lesz gondotok az albánokkal 😆
2/11 A kérdező kommentje:
Az út az Bosznia, Montenegró, Albánia lenne, gondolom ez már kiderült. Nem vagyok gyakorlatlan vezető, de ez ott más. Nem szeretném, ha a nyaralás rémálommá válna. A kedvező szálloda árak miatt esett a választás Albániára.
tegnapelőtt 16:44
3/11 anonim 

válasza:

De miért nem repültök? Ha a repcsi koccan legalább nem nektek kell feldühödött bosnyákmontenegrinalbànokkal veszekedni.
4/11 Sanyi2025 

válasza:

Bosznia most éppenséggel elég kaotikus helyzetben van, de amúgy nem hiszem, hogy nagyobb veszélynek lennétek kitéve, mint bárhol máshol Európában, leszámítva persze Ukrajnát.
5/11 anonim 

válasza:

Én imádok Boszniában keresztül autóval menni. Nagyon sok a kanyar, tehát ne siess és ne menjetek le az útról pl. pisilni az erdőbe, mert még mindig sok az akna. Gyakran vannak wck, higiénia nem a legjobb, de célnak megfelel. Nem fogod tudni mi lakott terület, mi lakott területen kívüli, így annyival menj, mint mások (ha lesznek az úton). Mindenképp igyatok kávét, ha lehet Mostarban vagy Szarajevóban és egyetek baklavát. Nagyon barátságos nèp. Albánia: a közlekedés érdekes, mégsincs sok koccanás. Bárhol találkozhatsz birkanyájjal, biciklis bácsival, még a nagyobb utakon is. Az autósok pofátlanok, pl. a határnál, ha nem tapadsz az előtted araszolóra,simán bevágnak eléd. Albániában is mindenki kedves. Látsz majd érdekes dolgokat pl. felsővezeték gubancok, guggolós wc-k, nem nyugat-európa. Élvezd, legyél laza. Én imádom mindkét országot.
6/11 anonim 

válasza:

1000km-t nem vezetsz le lazán, egy nap alatt, ha nem vagy ekkora távolságokhoz szokva.
7/11 anonim 

válasza:

Ja, igen: mi sem egy seggel mentünk le. Megaludtunk oda-vissza fél úton.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mostarban lenne az első szállás, ott két éjszaka, de már hajlunk a repülővel Tiranába, és onnan valamivel a tengerpartra. Most kimaradna Mostar, maradna Albánia.
tegnapelőtt 20:13
9/11 anonim 

válasza:

Mi anno Szerbia és Koszovó érintésével mentünk, hazafele pedig Észak-Macedónián keresztül. Lementünk egészen Sarandë-ig is. Nagyon jó kis trip volt. Ne siessetek, és élvezzétek ki! Boszniában is voltam, szintén kocsival. Csodás ország, az egyik kedvencem. Ha gyakorlott vezető vagy, akkor nem lesz gond. Az albánok őrült módon vezetnek, először ijesztő lesz, de aztán hozzászoksz. Jó utat!
10/11 anonim 

válasza:

Mondani is akartam hogy egy éjszakát aludjatok meg valahol mert nincs autópálya így hosszú az Egyébként semmi veszélyes nincs az úton.nxugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!