Dubai-ba vagy Tenerifére utaznátok szívesebben?
Figyelt kérdés
ma 17:17
1/7 anonim 

válasza:

Tenerifére.
(Dubaiban sem voltam még, de egyszer átszálláskor barangoltunk pár órát Dohában, azzal én egy időre szerintem letudtam azt a környéket 😀)
2/7 anonim 

válasza:

Egyik sincs a bakancslistámon, de sosem fogom megérteni a hype-ot Dubai iránt. Az 1-eshez hasonlóan mi is jártunk Abu Dhabi-ban stopover-ként, az úgy nekem is elég volt. Szóval a kettö közül, én is Tenerifét választanám.
3/7 anonim válasza:
Teljesen más a kettő.
Dubai leginkább a semmittevésről, bulizásról szól nekem. Akkor megyek, mikor szeretném kikapcsolni az agyam, feküdni egész nap a medence mellett és olvasni, mellettem koktélokkal.
Tenerifén mehetsz túrázni, gazdag a növény- és élővilág, nekem a tenger is sokkal jobban tetszik ott.
4/7 anonim válasza:
Egyik sem! Mindkettő tucathely, amit a kőgazdag, de proli szellemű kalandorok hype-oltak fel. Vannak sokkal de sokkal szebb helyek a világon.
5/7 A kérdező kommentje:
4-es Persze vannak,de olyan helyre szeretnék menni ahol tavasszal is jó idő van és nincs a világ másik felén.
ma 17:40
6/7 anonim 

válasza:

En is voltam 18 oras stopoveren Dubaiban de annyira nem erdekel hogy inkabb a repteren toltottem ezt az idot.
7/7 anonim 

válasza:

Voltam már párszor Tenerifén és bármikor szívesen visszamennék, szeretek ott lenni és van még pár túraútvonal a listámon.
Dubajban max átszállni fogok, abszolút semmi nem vonz benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!