Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy lehetséges úgy hárman...

Hogy lehetséges úgy hárman nyaralni, hogy ketten egy szobában lennénk, a harmadik fő pedig külön szobában?

Figyelt kérdés

Egyáltalán lehetséges ilyen? Volt már valaki így nyaralni repülővel?

Török riviéra az utazási cél.

ma 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan hogy szeretnéd? Egy családi "szobát" szeretnél, két szobával, vagy két teljesen különálló szobát?

Utóbbinál valószínűleg az egy fő után egyágyas felárat kell fizetni, de több helyen megoldható, utóbbinál pedig olyan szállást kell keresni, ahol vannak kétszobás lakosztályok.

ma 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Olyan apartmant keresetek esetleg ahol a nappaliban van széthúzható kanapé. Mi így oldottuk meg :)
ma 18:17
 3/9 A kérdező kommentje:
úgy látszik nem éritetek a kérdést. Az a lényeg, hogy ne egy szobában legyünk elszállásolva. De nem is apartman a cél.
ma 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem értettem, ezért kérdeztem, hogy hogy gondolod.

Mi a baj azzal, amit írtam, miszerint foglaltok egy kétágyas szobát, meg a 3. főnek egy szintén kétágyasat, egyágyas felárral?

(Az egyágyas szoba ritka.)

ma 18:41
 5/9 A kérdező kommentje:
azaz a 3.személyre is fizetnénk 2000 eurót mondjuk, h kettőnknek is annyiba kerül összesen?
ma 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Többszobás apartman vagy külön hotelszoba a harmadik személynek.

Ezek az opciók, nem tudom mi másban reménykedsz.

ma 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

5!

Hát kb. az is lehet, bár sok helyen a felár azért nem éri el a plusz 1 fő költségét. (Mivel a szállásnak is inkább a kieső hasznot kell ilyenkor megfizetni, amitől elesnek, ha csak egy főnek adják ki a szobát.)

Ezt az adott szállásnál kell megérdeklődni. Vagy csak egy főre kerestek először valamelyik szállásos oldalon, vagy ha esetleg irodával mennétek, akkor megkérdezhetitek, hogy van-e valahol egyágyas opció.

(Sőt, megkérdezhettek egy irodát, hogy hol van erre lehetőség, aztán a "gondolkozási időben" megkereshetitek direktbe az adott szállást 😀)

ma 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy lehet ezt megoldani, hogy két külön szobát foglaltok, nem atomfizika. Minden hotelben van rá lehetőség ha épp nincs teljesen tele.
ma 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi koze ennek a repoluhoz?
ma 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!