Miért vannak ennyire oda Amerikáért az emberek?
Furcsállom kissé, hogy minden második ember már ott szeretne élni, vagy valami.
Úgy értem elég szétnézni Európában és milliószor jobb helyeket lehet találni mint mondjuk a USA-ben. De mégis Amerikába mennének az emberek. Miért? Mert az van a tévében meg a filmekben? Olyan mint a reklámok, agymosás meg minden? Vagy más oka is van?
Figyelj,en mint mondtam az orszaggal nincs bajom az itt elessel van a bajom tehat nem altalanositok.
Csak azt irtam,hogy ha sok magyar nem szeret itt elni aki nem biztos,hogy velem vagy a ferjemmekl van a baj,irom ezt arra,hogy az emberek szerint aki nem szereti Amerikat azzal valami baj van.Mint irtam ez Kanada ertekebol semmit nem von le.
Az eros honvagyrol meg annyit,hogy ebbe igazad van de abba nem,hogy nem is akarom vagy akartam megszokni,hiszen ha megszoknam sokkal konnyebb lenne nekem es direkt nem akarnek rosz erzest magamnak.Ha megtudnam szokni akkor nem kellene minden reggel megkuzdenem azzal,hogy;Te jo eg egy percet nem birok ki tobbet itt.
Persze ehez sokban hozzajarul,hogy egesznap itthon vagyok a kisfiammal es haztartast vezetek ez pedig nem igazan valtozatos a ferjem pedig koran reggel elmegy es keso este jon haza.
A ferjem ugye pont ellentetes helyzetbe van tehat egesz nap elfoglalt de megsem erzi jol itt magat O sem.
Mindenkinek az a jo ahol otthon erzi magat!!!
Neked Amerika nekem Magyarorszag.Soha sem tudnek Kanadamra mint hazamra tekinteni.Ennyire masok vagyunk mi emberek.
Kulonben halkan megjegyeznem,hogy a te irasodbol pedig nagyon az jon le,hogy te meg Magyarorszagot nem szereted(Magyarorszagon depresszios voltam itt nem vagyok az) ennyi erobol ezt en is nevezhetnem altalanositasnak.
Kulonben meg orulok ennek az "epulo vitanak" mert normalis hangnembe,normalisan tudjuk kulnbozo szempontjainkat osszeegyeztetni.Ezen az oldalon ezt ritkan tapasztalom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!