Milyen Amerikában az élet? (emberek, munka, hétköznapok, árak, hangulat stbstb. ) Vegyésztechnikus végzettséggel van lehetőség munkát találni és a párommal kiköltözni?
Mindenre kíváncsi vagyok és elsősorban azok válaszát várom, akik voltak kint, vagy éppenséggel ott élnek.
Köszönöm!
Èltem, 10 éve. de már akkor sem volt egyszerü, azóta az ismerösök csak azt mondják még nehezebb.
Amiért nehéz, mert nincs szociális háló igazán. Vagy is mindenért fizetni kell. Bizotsítás, ovoda magában iszonyat összegek. Magán biztosító van. Nagyon a munkanélkülieknek nincs segítség.
A másik amiért nem tetszett, mert nincsenek ünnepek. Vagy is NY környékén nem volt. Minden ünnep volt de 1 napos volt (karácsony is csak egy nap) és mivel az emberek tényleg a világ minden feléböl vannak ezért mindenkinek más az ünnepe, szokása, így nagyon egyedül éreztem magamat.
Amúgy jó volt. Lenyügözö. Vissza mennék de max 1 évre megint.
Most Némtországban élek, itt olyan mint otthon. Jól is érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!