Van olyan lehetőség, hogy önkéntes munka nyelvtanulással egybekötve, és hogy tudnék olyanra jelentkezni?
Fúha, nem tudom pontosan milyenre is vágysz, de pl itt érdemes körül nézni. www.utilapu.org
Afrikába most nem tudom pont szerveznek e de úgy tudom igen, viszont 21-es a korhatár, és lehet előtte részt kell venni egy másik táborban is :S Nyelvtanulás szempontjából mindenképpen jó. Ezen a honlapon hosszabbtávú önkéntesmunkákról is olvashatsz, ha valamit nem értesz kérdezz nyugodtan, akár tőlem, akár az ott megadott e-mailen, fiatal, jókedvű csapat, mindenben rendelkezésedre állnak :)
Ajánlom az alábbi programot, én éppen most veszek részt benne.
Légy önkéntes Afrikában vagy Indiában!
Ha szeretnél világot látni, nyelveket tanulni, más kultúrákat, új embereket megismerni, és közben segíteni, akkor csatlakozz a Humana People to People szervezethez!
A program különleges szakképpzettséget nem igényel, felkészítésedet a szervezet vállalja!
A program 14 hónapos:
6 hónapfelkészülés Norvégiában, csodálatos környezetben
6 hónap munka Afrikában vagy Indiában
2 hónap élménybeszámoló előadások tartása Európában
A program elvégzése után lehetőség van a szervezetnél maradni és a világ számos országában dolgozni.
Az alábbi munkák közül választhatsz:
HIV/ AIDS elleni küzdelem
Gyermeksegélyezés
Leendő tanárok képzése
Környezetvédelmi projektek
Mező-és farmergazdaság
Kereskedelmi vállalkozások
Üzleti, marketing-és partnerkapcsolatok
Honlapunk: www.drh-norway.org
Ha bővebb információra van szükséged, írj a következő címre:
onkentes@drh-norway.org
Van egy pont nekedvaló: Megtanulhatsz franciául, állampolgárságot kapsz, és nagyon jó a fizetés!
Lépj be a Francia idegenlégióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!