Milyen az önkéntes munka Afrikában? Hogy lehet úgy kimenni, hogy ne kelljen előtte egy szervezetnek ingyen dolgozni és utána népszerűsíteni őket?
reklám helye. ha nem tudsz angolul az se baj elvileg nekik.
sok meló ingyen,de akik ide elmennek azok szivesen csinálják,a világ minden tájáról vannak,jófej mindenki,stb..
ezt tudom nagyon ajánlani!
Ha csak nincs orovosi végzettséged, vagy egy jó adag félretett pénzed, tényleg nincs sok esélyed kimenni.
Különben nem önkéntességnek, hanem ingyen nyaralásnak hívnák!
Mivel valamit adnod kell. Ha nincs meg a megfelelő képzettséged, amivel hasznukra válhatsz -ez általában orvosi-, az előtte ingyen dolgozós ajánlatt marad. :)
Én is ebben vettem részt, mint az első hozzászóló.
Sok munka, sok új ember, rengeteg tapasztalat.. Néha baromi nehéz volt, de megérte. Én éppen Indiában voltam, de afrikai lehetőségeket is találhatsz..
nézz utána, ha érdekel:
www.drh-norway.org
onkentes@drh-norway.org
van egy magyar oldaluk, ahol találsz néhány infót magyarul, meg a linket a hivatalos laphoz is.
jó keresgélést! :)
az előzőt javítva, ez a pontos cím:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!