Miért ilyen idióták az emberek?
Rengeteg hozzászólást olvastam itt az Észak-Amerika kategóriában, és meglep, hogy mennyien fikázzák az USA-t. Jó nyilván valakinek nem az a szíve vágya hogy oda eljusson, de itt a legtöbben azok papolnak róla, hogy mien sz_r hely, akik még életükben nem voltak ott, félinformációkból írogatják a hülyeségeket, holott igazából fogalmuk sincs semmiről Amerikával kapcsolatban.
szánalmas....
Mint pl én? Azért írtam a kérdésre választ, mert voltam már kint, és tényleg nem tetszik! Azért háborodtam fel, hogy ezért idiótának vagyok minősítve.
"Félinformációkból írogatják a hülyeségeket, holott igazából fogalmuk sincs semmiről Amerikával kapcsolatban.
szánalmas...." A kérdező honnan is tudja, hogy ténylegesen azok mondanak negativ véleményt, akik nem voltak kint? Lehet Ő érti félre! Ez nem irigység!! Én spec arra vagyok irigy, aki Oroszországban járt már! :P De velük tök jól elbeszélgetek, mert érdekel, irigységem nem ilyen primitiv módon közölném, hogy lefikázom (ahogy a kérdező írta) ami másnak nagy álma, vagy esetleg megvalósult álma!
Kedves kérdező, a kérdésedre a válasz egyszerű: mert az ember ilyen.
Tisztelet a kivételnek, de sajnos az emberben fut egy hibás program, ami ilyen idiótává teszi.
Nemcsak usa témakörben. Én sok egyéb kérdéssel találkoztam, ahol hozzá nem értők válaszoltak kérdésekre igen csúnya hangnemben, és legtöbbször kiderült nem is volt kapcsolatuk hasonló esettel, igy nem tapasztalatból, hanem csupán véleményből eredt a válaszuk.
Az ember szereti ha mindenről van véleménye, és szereti azt hangoztatni.
Ha valaki valamihez nem ért (valahol nem járt), akkor nem tud róla érdemben nyilatkozni, ennek ellenére sokakat ez nem zavar és osztják az észt anélkül, hogy lenne bármi kézzel fogható gyakorlati tudásuk-tapasztalatuk a dologról.
Aki már járt itt és leírja, hogy neki nem tettszik, annak ez szive joga. Ha valaki viszont csak filmen látta az usát, az inkabb keressen másik kérdést, amire válaszolhat.
Ráadásul az usa egy qrva nagy ország. Magyarországról sem lehet átfogó véleményt hozni, hisz nem jártunk mindenhol. Egy-két usa állam ismerése még egyáltalán nem alap egy összefüggő vélemény kialakítására az egész országgal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!