Reálisan gondolkozom szerintetek?
Nagyon szeretnék kijutni Amerikába hogy ott élhessek és dolgozhassak. Azt gondoltam hogy.. (Persze ez csak egy lehetőség) facebookon összejövök egy Amerikai lánnyal és esetleg tudna segíteni a kijutásban és abban hogy munkát találjak ott...
Ennek szerintetek mekkora esélye van??
Am 20 éves vagyok és az angolt felsőfokon beszélem...
Szerintem azért 6 hónap alatt egy igazi házasság valószínűségéig is el lehet jutni, nem?
Akkor nyert ügyed lenne..
Nem értem miért akarjátok hogy Eu-n belül mennyen valahova inkább?A Kérdező az egyesült államokba szeretne menni!
Ha valamit valaki kemény munkával szerez meg azt jobban becsüli pl zöldkártya.Amerikában egyáltalán nincs az oly utálat a külföldiekkel szemben mint az Eu-ban könnyebb oda beilleszkedni és hamarabb befogadnak mint pl Németországba vagy Angliába vagy Franciaországba.
Ha ott elmész egy építkezésre dolgozni nem azt mondják rád hogy büdös munkás hanem hogy ez az ember otthonokat épít másoknak nagy különbség.
Az én tanácsom tanulj meg jól angolul és egyszer csak nyaralni meny ki és nézd meg milyen is ott az élet, ha tetszik amit ott találsz akkor nyugodtan elmehetsz dolgozni híd-el ha a célod at hogy beilleszkedj kedves vagy a szomszédaidhoz szerszesz barátokat.Nem könnyű ki jutni sokan megcsinálják sokan visszajövetnek mert nem elég kitartóak és azt hiszik hogy kőnyű lesz minden meg kell érte harcolni és meglesz a célod.Ha nem sikerül még előtte próbáld meg Kanadát ha az se sikerült akkor Ausztráliát( Kanadában nagyon kedvesek a bevándorlókkal tapasztalat ausztrálok meg alapból nagyon kedvesek és barátságosak és segítenek ha megkéred őket) majd az EU-t ha egyik sem sikerül ezek közül!
Sok sikert kívánok, majd megyek én is.:)
Nekem 6 éve költözött ki egy barátom egész családdal úgy, hogy anyuka hozzáment egy USA állampolgár férfihez + vitte a két lányát magával.
Az ellenőrzés elég kemény, arra esély sem volt, hogy csak "papíron" legyenek házasok. Együtt élnek, folyamatos és bejelentetlen ellenőrzések, hogy együtt élnek-e, hogy valóban család vagy csak kamu, stb.
Talán mostanra kaptak róla végleges papírt (tehát kb. most válhatnak el ha akarnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!