Gondolkozom egy prágai hétvégén. Te voltál már ott? Mit nézzünk meg és mit ne? Mennyibe kerülne kb. egyénileg szervezve?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 21:43
1/4 anonim válasza:
Hradzsin-negyed (itt rengeteg minden van: Aranyutcácska, vár, Szent-Vitus székesegyház pl.), aztán a Városháza, Vencel-tér, az órajáték is. Hirtelen ennyi ugrik be. Gyönyörű város, első látásra beleszerettem, már 2x voltam ott. Az árban nem tudok segíteni, mert utazási iroda által szervezett úton voltam.
21/N
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Meg a táncoló ház is, ilyen tök érdekes épület, nekem nagyon tetszett.
3/4 anonim válasza:
én imádtam Prágát, biztos nem ér csalódás ha ezt az úticélt választjátok. nekem ezerszer jobban tetszik mint Bp.
student agency-nek vagy orangeways-nek vannak járatai mindennap kb 10ezer Ftért returban.
a szállást szerintem magatok is el tudjátok intézni neten.
én mindig azt mondom,hogy fölösleges pénzkidobás utazási irodán át szervezni.
4/4 anonim válasza:
Mi Eurolines-os busszal voltunk, nem aludtunk Prágában. A busz 15 ezer ft volt kettőnknek oda-vissza. Ha tömegközlekedni akarsz, nem érdemes napi jegyet venni, a vonaljegy olcsóbb, mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!